2013-05-17 18:38:04
Φωτογραφία για Μπαράζ τροχαίων με δίκυκλα στους δρόμους της Κρήτης
Δεύτερο τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Παρασκευής κοντά στο στρατόπεδο του Μάλεμε στα Χανιά. Ένας 36χρονος έχασε τον έλεγχο του δικύκλου στο οποίο επέβαινε με αποτέλεσμα να... προσκρούσει στο έδαφος. 

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 6.30 το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες με τον οδηγό να διακομίζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων με τραύμα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει κίνδυνο.

Ωστόσο χθες βράδυ ένας 50χρονος τραυματίστηκε σοβαρά μετά από τροχαίο με μηχανή. Το περιστατικό συνέβη λίγο πριν τις 8 το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Αντώνιο στη Κίσαμο Χανίων. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 50χρονος άνδρας οδηγούσε τη μηχανή του όταν κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι στιγμής συνθήκες έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο έδαφος και να τραυματιστεί. Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του είναι σοβαρή.

Τα τροχαία με μηχανές είναι καθημερινό φαινόμενο στην Κρήτη με το πιο σοβαρό των τελευταίων ημερών να είναι αυτό του 17χρονου τον περασμένο Απρίλιο στο δρόμο προς τις Μοίρες, που αποτέλεσμα είχε να νοσηλευτεί σοβαρά τραυματισμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, αλλά και αυτό της νεαρής κοπέλας που είδε τον χάρο με τα μάτια της όταν το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε ανατράπηκε λόγω ... ισχυρών ανέμων!

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
N.O.V.A. 3: AppStore game free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
N.O.V.A. 3: AppStore game free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ