2013-05-17 18:26:56
Φωτογραφία για Σε Μπέιλ και Φέργκιουσον τα βραβεία των κορυφαίων της Premier League
Σάρωσε τα βραβεία ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος αναδείχτηκε παίκτης της χρονιάς και από την Premier League, ενώ το βραβείο του προπονητή της χρονιάς πήγε στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ένα ακόμη βραβείο κατέληξε στον Γκάρεθ Μπέιλ για τη φετινή του σεζόν με την Τότεναμ, το τέταρτο μετά από αυτό του καλύτερου παίκτη της χρονιάς σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές, του καλύτερου παίκτη της χρονιάς σύμφωνα με τους δημοσιογράφους και αυτό του καλύτερου νεαρού παίκτη της χρονιάς.

Αυτή τη φορά ο Ουαλός χρίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς από την Premier League και πήρε το αντίστοιχο βραβείο το οποίο φέρει το όνομα της χορηγού εταιρίας.

Ακόμη, προπονητής της χρονιάς αναδείχτηκε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην τελευταία του χρονιά στους πάγκους. Ο 71χρονος οδήγησε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο 20ο της πρωτάθλημα και πήρε το βραβείο για 11η φορά, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ.

Ο τεχνικός των "κόκκινων διαβόλων" μεταξύ άλλων είπε: "Την Κυριακή ήταν απίστευτα και η παρέλαση της Δευτέρας επίσης. Νόμιζα πως οι σκηνές του τρεμπλ του 1999 δεν μπορούσαν να ξεπεραστούν, αλλά σκέφτομαι πως αυτό ίσως έγινε τη Δευτέρα".

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ