2013-05-17 16:37:04
Φωτογραφία για Αλόννησος: Eμπόριο ναρκωτικών φέρεται να έκανε ο 40χρονος
Εμπόριο ναρκωτικών φέρεται να έκανε ο 40χρονος ιδιωτικός υπάλληλος στην Αλόννησο, βάσει αυτών που βρέθηκαν μετά από μεταμεσονύκτια έρευνα που έγινε στην οικία του παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Τις ποσότητες των ναρκωτικών, του τις πήγαινε στο νησί η 32χρονη Γεωργιανή, που ταξίδευε από την Αθήνα.

Τα δύο άτομα, συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι από άντρες του Γραφείου Ασφάλειας του Λιμεναρχείου Βόλου. Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών λιμενικοί, εντόπισαν χθες το μεσημέρι, γύρω στις 2.15μ.μ., την 32χρονη Γεωργιανή στο λιμάνι του Βόλου. Σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν μέσα στη βαλίτσα της έξι ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης βάρους 6 κιλών.

Γύρω στη 01.00 – 01.30 τα ξημερώματα σήμερα, σκάφος του λιμεναρχείου, μετέφερε στο νησί, δικαστικό λειτουργό από το Βόλο, προκειμένου παρουσία του, να γίνει νομότυπη κατ’ οίκον έρευνα στο σπίτι του 40χρονου.


Στην έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 27γυάλινα βάζα με υπολείμματα κάνναβης συνολικού βάρους 3,4γρ, ένα δενδρύλλιο χασίς ύψους 20εκ., μία ποσότητα άγνωστης ουσίας σε αλουμινόχατρο χρώματος καφέ σκούρο, συνολικού βάρους 1,1γρ, η ίδια άγνωστη ουσία εντοπίστηκε και σε νάιλον συσκευασία συνολικού βάρους 27,7γρ, ένας μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, και μία πίπα καπνίσματος κάνναβης.

Επίσης, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. του 40χρονου, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο συλληφθέντες που αντιμετωπίζουν κατηγορίες εμπορίας ναρκωτικών θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα, ενώ κρατούνται στο Λιμεναρχείο Βόλου. Προανάκριση διενεργεί το Λιμεναρχείο Βόλου.
e-volos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ύβρις και Νέμεσις
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ύβρις και Νέμεσις
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ