2013-05-17 16:25:04
Φωτογραφία για Δήλωση Περιφερειάρχη Αττικής για τα 120 χρόνια ζωής του Εθνικού Γ.Σ.
Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει τον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο, Κυριακή 19 Μαΐου Λαϊκός Αγώνας Δρόμου πέντε χιλιομέτρων Με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την Ίδρυση του Γυμναστικού Συλλόγου «Εθνικός Γ.Σ.» ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«O Εθνικός Γ.Σ από τα πιο ιστορικά σωματεία της χώρας μας αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο ηθικών και πολιτιστικών αξιών. Έχει συνδέσει την πορεία του με τον αθλητισμό της χώρας μας και παραμένει από το 1893 μέχρι και σήμερα ένας πρωτοπόρος σύλλογος, που συνδυάζει την εφαρμογή καινοτομιών με την προσήλωση στην αθλητική μας παράδοση. Σε καιρούς δύσκολους που η άθληση αποτελεί μία από τις ελάχιστες διεξόδους για τη νέα γενιά, η Περιφέρεια Αττικής στήριξε στο παρελθόν, στηρίζει σήμερα και θα συνεχίσει να στηρίζει παρόμοιες πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προβολή του αθλητισμού και προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους στους πολίτες».


Υπενθυμίζεται ότι με αφορμή τον παραπάνω εορτασμό, ο Εθνικός Γ.Σ. διοργανώνει σειρά αθλητικών εκδηλώσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν χθες με τη διοργάνωση έξι αθλημάτων στίβου, στα οποία διαγωνίστηκαν παιδιά με ειδικές ανάγκες του Ιδρύματος Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ», καθώς και άλλων εννέα φορέων, και θα κορυφωθούν με τη διοργάνωση λαϊκού αγώνα δρόμου πέντε χιλιομέτρων, την Κυριακή 19 Μαΐου 2013, με τη συμμετοχή αθλητών και ερασιτεχνών δρομέων άνω των 18 ετών.

Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο fax: 210-9240052, στα e-mails: [email protected] , [email protected] , καθώς και στις εγκαταστάσεις του ΕΘΝΙΚΟΥ Γ. Σ. καθημερινά από τις 10:00-13:00 και 17:00-22:00. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ