2013-05-17 16:14:04
Φωτογραφία για Ενημέρωση διεκπεραίωσης περιστατικών από το ΕΚΑΒ Αθήνας, για το διάστημα των γιορτών
Ενημέρωση διεκπεραίωσης περιστατικών από το ΕΚΑΒ Αθήνας, για το διάστημα των γιορτών (Μεγάλη Τετάρτη 1 Μαΐου 2013 έως και 13 Μαΐου 2013) Το Ε.Κ.Α.Β, αυτό το Πάσχα, διαθέτοντας όλο το έμψυχο και άψυχο υλικό επιτέλεσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αλτρουιστικό έργο του, συμβάλλοντας στην παροχή κρίσιμων υπηρεσιών υγείας προς όλους του πολίτες αυτής της χώρας.

Ειδικά κατά τις ημέρες του Πάσχα (έξοδος και επιστροφή εκδρομέων) το Ε.Κ.Α.Β. ανέπτυξε με μεγάλη επιτυχία ένα πλήρες σχέδιο κάλυψης του όλου εθνικού οδικού δικτύου με στόχο την καλύτερη δυνατή παροχή βοήθειας όπου αυτό χρειάστηκε.

Χαρακτηριστικό σημείο αναφοράς αποτελεί πως μόνο το Επιχειρησιακό Κέντρο Αθηνών, για αυτές τις 13 ημέρες, πραγματοποίησε συνολικά 8.100 διακομιδές!

Από αυτές, οι 355 αφορούσαν διακομιδές από τροχαία ατυχήματα σε ένα σύνολο 451 κλήσεων (για τροχαία ατυχήματα).

Παράλληλα για το ίδιο χρονικό διάστημα οργάνωσε και συντόνισε 63 αεροδιακομιδές ασθενών.


Ειδικά στο κομμάτι των αεροδιακομιδών, το Ε.Κ.Α.Β. έχει να επιδείξει ένα πλούσιο ιστορικό μιας και από την αρχή του έτους μέχρι και τις 13 Μαΐου 2013 δέχθηκε 914 κλήσεις για τις οποίες πραγματοποιήθηκαν 513 αεροδιακομιδές και 263 διακομιδές με πλωτά μέσα.

Oι αεροδιακομιδές έχουν ως εξής: η Ρόδος (με 70), η Νάξος (26), η Χίος (24), η Μύκονος (20) και η Σαντορίνη (14).

Κατόπιν των παραπάνω ο πρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β, κος Δ.Παπαγιαννίδης, βρισκόμενος πάντα στο πλευρό των εργαζομένων, ευχαριστεί όλες και όλους προσωπικά που σε 24ωρη βάση και κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν πραγματική μάχη ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο έργο και την αποστολή τους.

Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ