2013-05-17 14:45:10
Φωτογραφία για ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Ο Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Μετά την καταγγελία που κατέθεσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός στις 26/02/2013, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κλήθηκε σήμερα, Παρασκευή στις 14:00 να απολογηθεί στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος για δυσφήμηση του αθλήματος.

Με την καταγγελία ζητήθηκε να κινηθεί η διαδικασία ελέγχου κατά του Δ. Γιαννακόπουλου για τους παρακάτω λόγους:

1. Γιατί απευθυνόμενος στους διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος στις 4.2.2013 μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ είπε πως «αυτό που κάνατε σήμερα είναι μεγάλη αλητεία, να ξέρετε ότι ο εφευρέτης της αλητείας είμαι εγώ και αυτό θα το βρείτε μπροστά σας και δεν με νοιάζει αν το γράψετε.

2. Για την δήλωσή του κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου στις 10.2.2013: «Πρέπει επιτέλους να βρεθεί ένας δικαστής με σθένος και να τιμωρήσει το σύλλογο της βρωμιάς», (εννοώντας τον Ολυμπιακό).

3. Για τις δηλώσεις του μετά την καταδικαστική σε βάρος του απόφαση του Αθλητικού Δικαστή με την οποία του απαγορεύθηκε η είσοδος σε όλα τα γήπεδα για δύο μήνες: «Το γαυροσύστημα ξαναχτύπησε. Αυτή η απόφαση είναι σκέτη κοροϊδία. Δεν πρόκειται να συμμορφωθώ. Όποιος τολμήσει, ας έρθει να με βγάλει από το ΟΑΚΑ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ