2013-05-17 12:30:17
Φωτογραφία για ΟΙ... ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥ ΡΟΣΤΕΡ
Οι Κώστας Μανωλάς και Κώστας Μήτρογλου παραμένουν τα πιο... περιζήτητα ονόματα από τους Έλληνες του ρόστερ του Ολυμπιακού.

Οι δύο διεθνείς των ερυθρόλευκων είναι υπό παρακολούθηση από ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία εδώ και αρκετό καιρό. Μανωλάς και Μήτρογλου έχουν κάνει μία πολύ καλή σεζόν με την φανέλα του Ολυμπιακού και θεωρείται δεδομένο ότι θα έρθουν ξανά προτάσεις για την απόκτησή τους. Πέραν αυτών όμως οι ποδοσφαιριστές που ίσως αποχωρήσουν από το Λιμάνι το καλοκαίρι έχοντας αρκετούς συλλόγους να τους έχουν στο στόχαστρό τους είναι ακόμα αρκετοί.

Πρόκειται για τους Μασάντο (που έχει... λάτρεις κυρίως σε Ρωσία και Ιταλία αλλά και Τουρκία), Τζιμπούρ (τον τσεκάρουν ακόμα Άγγλοι, Γάλλοι και Τούρκοι), Αμπντούν (έχει... φανς σε Γαλλία και Αγγλία), Φέισα (τον κοιτάζουν ιδίως γερμανικές ομάδες), Σιόβα (υπάρχει ενδιαφέρον από Ιταλία και Βέλγιο) και Μέγιερι (τον θέλουν ομάδες από Αγγλία και Γερμανία). Το πόσοι και ποιοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν του χρόνου στους ερυθρόλευκους θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο και στο μεταγραφικό πλάνο της ερχόμενης σεζόν.

Ο Ολυμπιακός για να δώσει βέβαια έναν ή παραπάνω από αυτούς τους παίκτες θα πρέπει να του γίνει μία προσφορά ανάλογη της αξίας του κάθε παίκτη έτσι όπως την κρίνει εκείνος. Άλλωστε οι ερυθρόλευκοι έχουν κλείσει... πόρτες σε ομάδες για τους Μήτρογλου, Τζιμπούρ, Σιόβα καθώς και άλλους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος έμψυχου δυναμικού τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ