2013-05-17 06:06:04
Φωτογραφία για Δεν είμαι η μάνα μου, ούτε ο πατέρας μου, ρε! Είμαι εγώ
Το πρόσωπό του θυμίζει έντονα τους γονείς του, ιδίως τη μητέρα του. Χαμογελά, με το χαμόγελο της Τζένης, και σου έρχονται στο μυαλό σκηνές από ταινίες.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μπήκε στην υποκριτική με μια πολύ βαριά κληρονομιά. Άλλωστε αυτό το γνώριζε από την αρχή:

"Από τότε που αποφάσισα να γίνω ηθοποιός ήξερα ότι θα με έχουνε στην μπούκα συνέχεια: "Γιατί δεν είσαι τόσο καλός όσο η μάνα σου, γιατί δεν είσαι τόσο καλός όσο ο πατέρας σου" κ.λπ. Γιατί δεν είμαι ούτε η μάνα μου, ούτε ο πατέρας μου, ρε! Είμαι εγώ, απλά! Δεν μπήκα ποτέ σ' αυτό το τριπάκι, παρόλο που όλοι μπαίνουν. Είμαι μια άλλη οντότητα. Το να με συγκρίνεις με τη μάνα μου νομίζω είναι λάθος".

Το θέμα, βέβαια, είναι αν ο ίδιος έκανε αυτή τη σύγκριση. Απαντά αρνητικά και τονίζει:

"Εγώ ήξερα ότι πάω τώρα στον πόλεμο, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, θα είμαι αυτός που είμαι κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει. Αφού αυτό θέλω να κάνω, θα το κάνω και τελείωσε η υπόθεση. Δεν μπορώ να κάνω άλλη δουλειά. Θέλω να είμαι εκεί, στη σκηνή. Είτε ως ηθοποιός, είτε ως μουσικός. Να είμαι εκεί".


Η δημοσιογράφος του μιλάει για τη μεγάλη φυσιογνωμική ομοιότητα που έχει με τη μητέρα του και παραδέχεται ότι και ο ίδιος τη βλέπει στον καθρέφτη του. Ρωτάει αν σήμερα βλέπει τις ταινίες της κι αν υπάρχει μια σκηνή που τον συγκινεί ιδιαίτερα.

"Υπάρχουν πολλές. Μία, ας πούμε, που δεν αντέχω με τίποτα είναι από τη "Λατέρνα", και συγκεκριμένα η σκηνή που η μάνα μου πέφτει για ύπνο πάνω στα άχυρα. Με τη μουσική που έχει από κάτω... τελείωσε. Δεν μπορώ καθόλου", μου λέει στο "Πρώτο Θέμα".

Όσον αφορά το σόου που συμμετέχει και τι λένε οι δικοί του, είπε:

"Στην αρχή ο πατέρας μου δεν ήθελε ούτε να το ακούσει. Όλο "τι δουλειά έχεις εσύ να πας εκεί;" και τέτοια μου έλεγε. Του είπα "κάτσε, περίμενε, θα δεις". Της κόρης μου της αρέσει. Η γυναίκα μου είναι η πιο αυστηρή από όλους και καλά κάνει. Δεν θέλω κάποιον να μου χαϊδεύει τα αφτιά. Ποτέ δεν ήθελα".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ