2013-05-17 04:34:04
Φωτογραφία για Ο Μπέκαμ δίνει την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρηση [Video]
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά από μία σπουδαία καριέρα αποφάσισε να ''κρεμάσει'' τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Μετά λοιπόν την ανακοίνωση της αποχώρησης του από τα γήπεδα, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στον κουμπάρο του, Γκάρι Νέβιλ ο οποίος πλέον σχολιάζει αγώνες για το Skysports.

Ο Μπέκαμ στην πρώτη ερώτηση απάντησε για το πως θέλει να τον θυμάται ο κόσμος: «Με πονάει ότι πολλοί ασχολούνται με άλλα θέματα και όχι με την καριέρα μου. Υπήρξαν γεγονότα που επισκίασαν όσα πέτυχα στο ποδόσφαιρο, αλλά θα ήθελα να με θυμούνται ως κάποιον που δούλεψε πολύ και έδινε τα πάντα κάθε φορά που αγωνιζόταν. Που ήταν παθιασμένος με το άθλημα».

«Ξέρεις ή πιστεύεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή» ρώτησε ο Νέβιλ τον φίλο του, ο οποίος και απάντησε: «Πιστεύω. Δεν ξέρω. Αγαπάω πολύ το άθλημα. Νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Το πρόβλημα είναι ότι πιστεύω πως πάντα μπορώ να κάνω περισσότερα».

Ενώ για το πότε κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει, είπε: «Όταν ο Μέσι με περνούσε σαν…σταματημένο στο εντός έδρας ματς » είπε χαμογελώντας και συνέχισε :«Δεν ξέρω πότε το αποφάσισα. Αισθάνομαι ότι υπήρξα τυχερός στην καριέρα μου και ότι αγωνίστηκα σε αυτούς τους συλλόγους και κατέκτησα τρόπαια. Νομίζω ότι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ πέρυσι και φέτος στην Παρί να πάρω το πρωτάθλημα στη Γαλλία, είναι ένας καλός τρόπος για να αποχωρήσεις. Είναι όνειρο κάθε αθλητή να φεύγει όταν βρίσκεται σε υψηλό επίπεδό».
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ