2013-05-16 22:37:28
Φωτογραφία για AEK: Καιρός να πάμε ακόμα παρακάτω
Η ΑΕΚ έστειλε το πρωί της Πέμπτης (16/05) στην Football League έγγραφο με το οποίο δηλώνει αδυναμία συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, όπου συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ενεργοποίησής του για την αναγέννηση του συλλόγου, ενώ επιθεώρησε και τον αγωνιστικό χώρο των δύο γηπέδων.

Γραπτή αναφορά περιμένει ο Μελισσανίδης από τον Μπάγεβιτς Το έγγραφο φέρει την υπογραφή του Ανδρέα Δημητρέλου και είχε την σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Μελισσανίδη, γνωστοποιώντας την συμμετοχή του «Δικεφάλου» στην Τρίτη κατηγορία η οποία θα είναι ερασιτεχνική από τη νέα σεζόν.

Σημαντκό ρόλο, από διοικητικό πόστο, στην ΑΕΚ της νέας εποχής θα έχει ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, απόδειξη ότι βρέθηκε σήμερα στα Σπάτα για να επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις της ομάδας (είχε φύγει από την Ενωση, όταν εγκαινιάστηκε το προπονητικό κέντρο) ενώ είχε συνομιλία για αρκετή ώρα με τους ανθρώπους της Ενωσης που ήταν εκεί.

Παράλληλα αναμένεται, με γραπτή αναφορά, να ενημερώσει τον πρωταγωνιστή της νέας εποχής στην ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος θα επικοινωνήσει κατόπιν με τον Νίκο Νοτιά για τη χρήση του προπονητικού κέντρου, με την υπογραφή νέας σύμβασης.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ