2013-05-16 16:43:15
Φωτογραφία για Ο Ολλανδός κλόουν-τέρας
Με κυνισμό που σοκάρει ομολόγησε την πράξη του ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ, ο οποίος συνελήφθη για την άγρια επίθεση σε βάρος του 11χρονου που παραθέριζε με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο της Κρήτης.

Ο 20χρονος οδηγήθηκε το πρωί, υπό δρακόντια μέτρα ασφαλείας, ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου, ο οποίος άσκησε εναντίον του ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή.

Ο νεαρός εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου και συνελήφθη με την κατηγορία ότι μαχαίρωσε τον 11χρονο με 20 μαχαιριές, επειδή το παιδί ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του έκλεψε τον φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 20χρονος παραδέχθηκε την πράξη του -όπως και κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς- και μάλιστα με κυνικό τρόπο περιέγραψε πώς μαχαίρωσε τον 11χρονο σε ένα απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.


Ακόμα, υποστήριξε ότι πίστευε πως τον είχε σκοτώσει και τον έσυρε λίγα μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να τον θάψει, όταν θα τελείωνε από τη δουλειά του.

Στη συνέχεια, πλύθηκε και έπλυνε και το μαχαίρι το οποίο φύλαξε και συνέχισε κανονικά την δουλειά του, όπως είπε. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ομολόγησε την πράξη του στους αστυνομικούς αφού έμαθε ότι ο 11χρονος ζούσε και ο κλοιός είχε πλέον σφίξει για τον ίδιο.

Ο 20χρονος παραπέμφθηκε στην τακτική ανακρίτρια από όπου πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί τη Δευτέρα. Μέχρι τότε αναμένεται να οριστεί και συνήγορος υπεράσπισής του από τον Δικηγορικό Σύλλογο Ηρακλείου. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ