2013-05-16 15:40:30
Φωτογραφία για Παραμένει για άλλον έναν χρόνο στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ
Μία ημέρα μετά την κατάκτηση του Europa League, η Τσέλσι ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φρανκ Λάμπαρντ για έναν ακόμα χρόνο.

Σε πελάγη ευτυχίας θα πρέπει να ταξιδεύουν οι οπαδοί της Τσέλσι το τελευταίο 24ωρο, καθώς την επομένη της κατάκτησης του Europa League απέναντι στη Μπενφίκα (2-1), ο λονδρέζικος σύλλογος ανακοίνωσε επίσημα πως ανανέωσε το συμβόλαιο του Φρανκ Λάμπαρντ για έναν ακόμα χρόνο.

Αυτό σημαίνει πως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "μπλε" θα παραμείνει στο "Στάμφορντ Μπριτζ" για 13η σερί σεζόν, ενώ το εντυπωσιακό με τον 34χρονο μέσο είναι πως βρίσκεται επίσης στην τρίτη θέση των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία του συλλόγου.

"Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Όλοι ξέρουν πως ονειρευόμουν πάντα να μείνω στην Τσέλσι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Αμπράμοβιτς για ό,τι έκανε ώστε να κάνει το όνειρό μου, πραγματικότητα.


Αγαπώ αυτό το σύλλογο, το τιμ, τους παίκτες και ειδικά τους οπαδούς, που μου έχουν φερθεί φανταστικά από την ημέρα που ήρθα.

Η σκέψη του να βοηθήσω το σύλλογο ώστε να έχει περισσότερες επιτυχίες στα επόμενα χρόνια είναι αυτό που ήθελα πάντα.

Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος", δήλωσε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της Τσέλσι μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.

Να σημειωθεί πως ο Λάμπαρντ αποκτήθηκε από τη Γουέστ Χαμ το 2001 ενώ έχει να επιδείξει στο "βιογραφικό" του με τους "μπλε" 11 τίτλους: 1 Champions League, 1 Europa League, 3 πρωταθλήματα Αγγλίας, 4 Κύπελλα Αγγλίας και 2 Λιγκ Καπ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ