2013-05-16 15:28:15
Φωτογραφία για O Μάκης Χριστοδουλόπουλος και η Χαρά Βέρρα έρχονται στην Πάτρα
Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής Μάκης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος τραγουδά από πιτσιρίκος ενώ παίζει και κλαρίνο, θα έρθει στην Πάτρα για μία ζωντανή μουσική εμφάνιση αυτό το Σάββατο 18 Μαΐου 2013 στο κέντρο «Αστέρια» στην Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Μαζί του θα είναι και η γνωστή Αχαιή ερμηνεύτρια των λαϊκοδημοτικών ασμάτων, Χαρά Βέρρα, της γνωστής μουσικής οικογένειας.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος που είναι γεννημένος το 1948, έχει επίσης καταγωγή από την Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αμαλιάδα του γειτονικού νομού Ηλείας, ενώ η τελευταία φορά που τραγούδησε στην Πάτρα ήταν στα τέλη του περασμένου Αυγούστου στο Άνω Καστρίτσι.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος θα εμφανιστεί μαζί με όλο το μουσικό επιτελείο του και προβλέπεται να ξεσηκώσει τους Πατρινούς με τις μεγάλες επιτυχίες του όπως τα κομμάτια «Αμπάρες», «Το προσκλητήριο», «Εσύ ότι πεις», κ.α.

Ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος είναι Τσιγγάνος οργανοπαίχτης και θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς και αγαπητούς ερμηνευτές λαικών και δημοτικών τραγουδιών με σταθερή πορεία στην εγχώρια μουσική σκηνή και το πεντάγραμμο.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ