2013-05-16 13:55:04
Φωτογραφία για Οι δικαστικές περιπέτειες του Μπερλουσκόνι έγιναν τραγούδι! [video]
Οι περιπέτειες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τη δικαιοσύνη δε θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από τον δημοφιλή Ιταλό κωμικό και μίμο, Φιορέλο, ο οποίος περιποιήθηκε με ένα σύντομο τραγούδι τον Καβαλιέρε.

Με τη βοήθεια ενός φίλου του στο αρμόνιο, ο Φιορέλο «κέντησε» για μια ακόμη φορά με τους πιπεράτους στίχους του και αναφέρθηκε στην «κόκκινη» εισαγγελέα, Ιλντα Μποκασίνι, η οποία έχει γίνει πραγματικός εφιάλτης για τον Μπερλουσκόνι.

Αναφερόμενος, λοιπόν, στην εξαετή φυλάκιση που ζήτησε για τον επικεφαλής του Λαού της Ελευθερίας, η Μποκασίνι, σχετικά με την υπόθεση «Ρούμπι-γκέιτ», ο Φιορέλο πατώντας πάνω στη μελωδία του πασίγνωστου τραγουδιού «Bocca di rosa» του μεγάλου ποιητή Φαμπρίτζιο Ντε Αντρέ, έδωσε πραγματικό ρεσιτάλ.

«Την έλεγαν Μποκασίνι και έκανε δίκες, έκανε δίκες. Την έλεγαν Μποκασίνι και έκανε δίκες για τα πάρτι του Μπερλουσκόνι. Για εκείνα τα ιδιαίτερα δείπνα αυτή τη φορά θα φάει έξι χρόνια, ή στη χειρότερη περίπτωση θα παραμείνει σε κατ’οίκον περιορισμό», τραγούδησε ο Φιορέλο και στη συνέχεια έκλεισε το κομμάτι μιμούμενος τη φωνή και τη χαρακτηριστική προφορά του Καβαλιέρε, λέγοντας «θα τον κόψω, θα τον κόψω, θα τον κόψω, θα τον κόψω»!
vivanews.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ