2013-05-16 07:49:05
Φωτογραφία για Ο Κάρολ έχει συμφωνήσει αλλά δεν έχει υπογράψει
Τη συμφωνία που υπάρχει με τον Ρόι Κάρολ για την παραμονή του στο Μεγάλο Λιμάνι επιβεβαίωσε ο Ολυμπιακός όχι όμως και ότι έχει υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Τυπικό είναι το ζήτημα, αφού όπως έχουμε γράψει εδώ και καιρό, οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει στα πάντα.

Και στα χρήματα, που θα είναι περίπου τα ίδια με τις φετινές απολαβές του, αλλά και τον ειδικό όρο που θα υπάρχει για την ανανέωση της συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αυτόματη ανανέωση θα γίνει αν αγωνιστεί στο 60% των αγώνων της επόμενης περιόδου, διαφορετικά θα γίνει και νέα συζήτηση.

«Mε τον Ρόι Κάρολ έχουμε συμφωνήσει, να συνεχίσει στην ομάδα εδώ και καιρό. Δεν υπάρχει καμία υπογραφή συμβολαίου ακόμη, και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν κάτι τέτοιο είναι αναληθή», ανέφερε η ενημέρωση από τον Ολυμπιακό για το θέμα.

Σε κάθε περίπτωση ο Κάρολ θα είναι και τη νέα χρονιά στον Ολυμπιακό και το ερώτημα είναι πώς θα κλείσει η τριπλέτα, αφού υπάρχουν και οι Μέγερι, Γιαννιώτας και ο Μίτσελ έχει ψάξει και για άλλον γκολκίπερ.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ