2013-05-16 06:15:03
Φωτογραφία για Παντελής Παντελίδης: Η αφορμή για τα τραγούδια του και το ντουέτο με την Πάολα
Με αφορμή τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και την Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης μίλησε... στην εκπομπή “Κορίτσια για σπίτι” και εξήγησε αν είναι ερωτευμένος, αποκάλυψε τον τίτλο του νέου του τραγουδιού σε συνεργασία με την Πάολα ενώ μίλησε και για τη σχέση του με τον κόσμο.

“Είμαι ερωτευμένος, καψουρεμένος, πληγωμένος, όλα αυτά. Και πονεμένος, βέβαια, ποιος δεν είναι; Εγώ γενικότερα είμαι από τους ανθρώπους που είμαι ερωτευμένος με τη ζωή και με τις στιγμές. Είμαι λίγο ρομαντικός, παραπάνω από όσο πρέπει και αυτό μου βγαίνει και στα τραγούδια”, δήλωσε και πρόσθεσε για το αν είναι ερωτευμένος: “Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη στο μυαλό μου, είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, με τον κόσμο, όλο αυτό είναι έρωτας. Και πάντα έχει να κάνει με γυναίκα για εμάς τους άντρες. Και να μην υπάρχει γυναίκα κάποια από το παρελθόν θα βρούμε να βάλουμε στο μυαλό μας για να τραγουδήσουμε για πάρτη της”.


Σχετικά με τη δουλειά του και αν ο ίδιος θεωρεί πως μπορεί να εμφανιστεί σε ένα μαγαζί ως πρώτο όνομα, ο Παντελής Παντελίδης ανέφερε: “Ότι και να πω εγώ, δεν έχει σημασία, θα φανεί σε 1-2 χρόνια. Εγώ μπορώ να πω ότι είμαι σίγουρος αλλά να μην πατήσει άνθρωπος” ενώ σχετικά με το τι τον συμβούλεψε ο Βασίλης Καρράς αποκάλυψε: “Ο Βασίλης μού είπε να μείνω όπως είμαι και να μην αλλάξω τίποτα”.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας του στο Teatro με την Πάολα, σύντομα θα κυκλοφορήσει ένα ντουέτο των δυο τους με στίχους και μουσική του ίδιου: “Μέσα στον επόμενο μήνα θα κάνω ένα ντουέτο με την Πάολα. Το τραγούδι το έχω γράψει εγώ. Ο τίτλος του είναι 'Δεδομένη με είχες'”.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ