2013-05-16 05:44:22
Φωτογραφία για Έλλη Κοκκίνου: Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στους δικούς μου ανθρώπους
Στα "Κορίτσια για σπίτι" έδωσε συνέντευξη η Έλλη Κοκκίνου η οποία εκτός των άλλων μίλησε και για τη προσωπική της ζωή και το πώς αντιμετωπίζει τα σχόλια.

Επιπλέον μίλησε για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα, έναν παιδικό σταθμό που άνοιξε:"Ακόμα δεν μπορώ να πω πως μου έχει βγει σε καλό. Όταν ξεκινάς ένα σχολείο, έναν παιδικό σταθμό θέλει χρόνο. Τουλάχιστον 2-3 χρόνια για να ισορροπήσει και να πεις ότι πας καλά".

Συνεχίζει: "Πολύ κόσμο τον κέρδισα, και όταν τους ρωτούσα γιατί είχαν έρθει σε μένα, που είμαι από έναν άλλο χώρο και υπάρχει δυσπιστία και είναι λογικό, μου απάντησαν πως τους έπεισα πάρα πολύ με αυτά που τους έλεγα, την επιχειρηματολογία που είχα και δεν ήθελαν να το δουν ρατσιστικά".

Έπειτα για όσα σχόλια ακούγονται για εκείνη, δηλώνει: "Τώρα έχω αρχίσει να διεκδικώ πράγματα στη ζωή μου. Ήμουν πιο κλειστή και είμαι κλειστή σαν άνθρωπος, αλλά είμαι και κοινωνική, μες στη καλή χαρά. Με νοιάζει όμως τι θα πει ο κόσμος, αν και κακώς. Δεν έχω να δώσω λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στους δικούς μου ανθρώπους. Προσπαθώ να το αποβάλλω και να μην με απασχολεί. Είναι κάποιες στιγμές όμως, όταν δεν είσαι καλά ψυχολογικά, που σε παίρνει από κάτω"
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ