2013-05-15 22:33:11
Φωτογραφία για Μετά από 8 χρόνια, ακόμη στα δικαστήρια για το ινστιτούτο... της απάτης!
Κάποιοι λένε ότι η ομορφιά είναι μια απάτη καθώς καλύπτει την εσωτερική ασχήμια, όμως πολλές είναι οι γυναίκες που γνώρισαν... την πραγματική απάτη της ομορφιάς, βλέποντας τις κάρτες τους να "φεσώνονται" χωρίς την έγκρισή τους!

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση ινστιτούτου αισθητικής, στο Ηράκλειο, το οποίο χρέωσε πολλές πελάτισσές του με χιλιάδες ευρώ, "επιβάλλοντας" τους προγράμματα ομορφιάς και θεραπείες που οι ίδιες δεν είχαν ζητήσει. Αν και έχουν περάσει 8 χρόνια από τότε που "έσκασαν" οι υποθέσεις, ακόμη εξαπατημένες γυναίκες βρίσκονται στις δικαστικές αίθουσες διεκδικώντας τα χρήματά τους πίσω.

Σήμερα, στο 5μελές Εφετείο Πλημμελημάτων εκδικάστηκε, σε δεύτερο βαθμό, άλλη μια τέτοια υπόθεση, με πρωταγωνίστρια μια γυναίκα που, προκειμένου να πάρει δύο δώρα που το ινστιτούτο της υποσχέθηκε, δέχτηκε να δώσει τον αριθμό της πιστωτικής της κάρτας, χωρίς ωστόσο να έχει ζητήσει την αγορά προγραμμάτων αισθητικής.


Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, της "φόρτωσαν" την κάρτα με πέντε προγράμματα, αξίας 16.000 ευρώ!

Η γυναίκα εμφανίστηκε, σήμερα, ενώπιον του Δικαστηρίου, εξηγώντας ότι έχει ακόμη προβλήματα με την τράπεζα που από την πλευρά της διεκδικεί τα χρήματα, ενώ έχει εκδώσει διαταγή πληρωμής, με τη γυναίκα να κινδυνεύει να χάσει τα περιουσιακά της στοιχεία. Έχει μάλιστα πετύχει ανακοπή της διαδικασίας, ωστόσο η αγωγή που έχει υποβάλλει εναντίον της εταιρείας πρόκειται να εκδικαστεί τον Οκτώβριο.

Πρωτόδικα ο επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης του Ινστιτούτου και η αρμόδια υπάλληλος είχαν καταδικαστεί σε 3 και 2,5 χρόνια φυλάκισης αντίστοιχα, ενώ σήμερα κρίθηκαν και πάλι ένοχοι, με το Δικαστήριο να τους αναγνωρίζει το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου. Σε βάρος του επιχειρηματία επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή και στην πρώην υπάλληλο ένα έτος φυλάκισης.

Εν τω μεταξύ ο επιχειρηματίας και η υπάλληλος προ καιρού αθωώθηκε για τέσσερις υποθέσεις, με τις παθούσες να εμφανίζονται ενώπιον του Δικαστηρίου και να ζητούν τη μη καταδίκη τους.

Πηγή: cretalive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ