2012-04-04 00:19:04
Φωτογραφία για «Παράλογο κι εγκληματικό»
«Παράλογο κι εγκληματικό» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ το μέτρο της κατάργησης της μισθοδοσίας του κλήρου.Ζητεί μάλιστα διευκρινίσεις από τον πρωθυπουργό για το αν ένα τέτοιο ενδεχόμενο συμπεριλαμβάνεται στα επικείμενα μέτρα του Ιουνίου.

Ο κ. Καρατζαφέρης, επικαλούμενος πληροφορίες εκ Βρυξελλών κι Ευρωκοινοβουλίου, σημειώνει πως «αυτή την ώρα που οι στιγμές είναι τόσο κρίσιμες και η εκκλησία αγωνίζεται για να ανακουφίσει τους δοκιμαζόμενους πολίτες αυτής της χώρας δεν μπορεί το ξενόφερτο παρασκήνιο με τη σύμπραξη κυβερνητικών παραγόντων να ‘ανταποδίδει’ με τη συντριβή του κλήρου μας» .

Στην σχετική ερώτηση που κατέθεσε σήμερα στη Βουλή με αποδέκτη τον Λουκά Παπαδήμο ζητά να υπάρξει δέσμευση με απόλυτη σαφήνεια για το αν το αν το θέμα της μείωσης ή ακόμη και της κατάργησης των μισθών των κληρικών της Ελλαδική Εκκλησίας και της Εκκλησίας της Κρήτης, συζητήθηκε να συμπεριληφθεί στη λίστα των άγνωστων ακόμη για την ελληνική κοινωνία, μέτρων του Ιουνίου που θα κληθεί να εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ