2013-05-15 19:00:08
Φωτογραφία για «ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ... ΧΑΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ», ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΜΠΟΑΤΕΝΓΚ ΟΙ ΓΚΑΝΕΖΟΙ
ΜΜΕ σε Γκάνα και Αφρική γενικότερα κατακρίνουν τις επιλογές του Ντέρεκ Μπόατενγκ, ενώ κάνουν λόγο για συνεχή πτωτική πορεία του.

Συγκεκριμένα το "spyghana.com" και το "Ghana Soccernet" κατέγραψαν τις τελευταίες κινήσεις του Γκανέζου ποδοσφαιριστή που θα μπει σε δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό για τα... καμώματά του.

«Πρόκειται για έναν παίκτη που ψάχνει το... χαμένο του εαυτό. Έχει βρεθεί σχεδόν... παντού στην Ευρώπη με οκτώ διαφορετικές ομάδες και παρόλα αυτά δεν κατάφερε να ξεχωρίσει παρά μόνο σε κάποιες εξ αυτών», υπογραμμίζεται.

«Ήταν πολύ καλός με την ΑΙΚ και εντυπωσιακός με την Μπεϊτάρ και την Χετάφε. Από τότε πέρασαν όμως δύο χρόνια... Σε άλλες ομάδες έδειξε φανερή αδυναμία προσαρμογής και ανάδειξης των όσων μπορεί να κάνει. Η Φούλαμ έχει την δυνατότητα να του βγάλει ένα πολύ καλό εαυτό, όμως πρόκειται για κίνηση με ρίσκο διότι ενδέχεται να μην... πιάσει και καθόλου», συμπληρώνεται.

Γενικά πάντως σε άλλα ΜΜΕ στην Αφρική στέκονται στο ότι ο Μπόατενγκ ενώ έκανε προπονήσεις με τον Ολυμπιακό έχοντας συμφωνήσει μαζί του, έφυγε για να κλείσει στην Φούλαμ. Ο διεθνής μέσος γενικά δέχεται αρκετή κριτική από ορισμένα ΜΜΕ που θεωρούν ότι έτσι όπως λειτουργεί δεν θα έχει και μέλλον στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ