2013-05-15 17:30:07
Φωτογραφία για ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΣΕ Honda Η McLaren;
Οργιάζουν οι φήμες πως η McLaren θα εγκαταλείψει τη Mercedes και θα στραφεί στη Honda για να προμηθεύεται κινητήρες, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Η απογοητευτική πορεία της McLaren έχε βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας. Δημοσιεύματα αναφέρουν πως δεν έγινε χρήση της οψιόν ανανέωσης συνεργασίας με τη Mercedes για την προμήθεια κινητήρων και μετά την επόμενη σεζόν. Η σχετική προθεσμία έληξε τον Απρίλιο και η κίνηση της McLaren να μην κάνει χρήση της οψιόν ερμηνεύεται ως τάση... φυγής. Ήδη φημολογείται έντονα πως η αγγλική ομάδα θα στραφεί στη Honda για να προμηθεύεται προσεχώς τους κινητήρες της.

Το αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. «Οι συζητήσεις αυτές αφορούν εμένα και τη Mercedes, όχι τις εφημερίδες. Σίγουρα θα αποφασίσουμε πάντως πριν το 2015. Σας υπόσχομαι ότι θα σας έχω πει μέχρι τότε», τόνισε στο Sky Sports.

Όλα αυτά, την ώρα που η Honda φέρεται έτοιμη να ανακοινώσει την επιστροφή της στη Formula 1, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα. Η ιαπωνική εταιρεία αποχώρησε το 2008 από το πρωτάθλημα, όταν πούλησε το όνομά της στον Ρος Μπρον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ