2013-05-15 16:52:10
Φωτογραφία για Tέλος στη δράση του 27χρονου διαρρήκτη που είχε ρημάξει το Μεσολόγγι
Δυο σπίτια στο Μεσολόγγι είχε ένας 27χρονος, αλλά δεν... χωρούσαν τα κλοπιμαία από τις διαρρήξεις που έκανε και «φόρτωσε» ακόμη και το αυτοκίνητο του. Ως τώρα, έχουν εξιχνιαστεί έξι διαρρήξεις σε κατοικίες και μια σε αυτοκίνητο που έγιναν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο, αλλά οι έρευνες δεν έχουν τελειώσει ακόμη.

Τα στοιχεία που ερευνούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου οδήγησαν στην ταυτοποίηση του νεαρού δράστη και αμέσως ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό του. Μόλις συνελήφθη, ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια και το Ι.Χ. του, στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες διαρρηκτικά εργαλεία, αλλά και δυο κυνηγετικά όπλα, 97 αβολίδωτα φυσίγγια και μια σιδερογροθιά.

Μεταξύ των κλοπιμαίων ήταν η αστυνομική ταυτότητα μιας γυναίκας η οποία είχε δηλώσει απώλεια πριν από επτά χρόνια στην Πάτρα. Γι’ αυτό, οι έρευνες επεκτείνονται και χρονικά και τοπικά, καθώς όλα δείχνουν ότι ο νεαρός χτυπούσε για πολύ καιρό και σε διαφορετικές περιοχές!


Κατασχέθηκαν, ακόμη, δυο ηλεκτρικά χορτοκοπτικά μηχανήματα, ένας ηλεκτρικός τροχός, δυο τηλεοράσεις, μια συσκευή GPS, ένα ράδιο– cd, μια οθόνη και δυο πύργοι υπολογιστή, τέσσερα μηχανήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας, ένας εκτυπωτής, δυο κινητά τηλέφωνα, δυο ρολόγια και δυο φωτογραφικές μηχανές. Ορισμένα από αυτά αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες των σπιτιών και του αυτοκινήτου που διέρρηξε ο δράστης, ενώ οι νόμιμοι κάτοχοι των υπολοίπων αναζητούνται.

Ο 27χρονος διαρρήκτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου με κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για κλοπές κατ’ εξακολούθηση και παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ