2013-05-15 13:03:14
Φωτογραφία για Ο μπαλαδόρος της Εθνικής, το κέρατο, η καψούρα με barwoman και το φτύσιμο!
Δεν έβαλε μυαλό από τα παθήματα του κολλητού του…που λίγο έλειψε να χωρίσει όταν η γυναίκα του τον έκανε τσακωτό! Αυτός το βιολί του…αν και παντρεμένος με παιδιά, συνεχίζει να κερατώνει την γυναίκα του αλλά και να το γλεντάει!

Άλλωστε στα επαγγελματικά του δεν έχει υποχρεώσεις, καθώς ψάχνει ομάδα και δε βρίσκει! Βέβαια έχει περάσει από μεγάλο σωματείο, τεράστιο αλλά έχει φορέσει και τη φανέλα της Εθνικής! Γι αυτό και κάποια κοριτσάκια τον γνωρίζουν και παρά τη μάπα του, που δεν λέει και πολλά, τρέχουν πίσω του. Τον τελευταίο καιρό μια μπαργούμαν του έχει πάρει τα μυαλά!

Εκεί κάπου στα Δυτικά Προάστια, σ΄ ένα μεγάλο μαγαζί, περνάει τα βράδια του και τα σκάει κανονικά! Τι σημαίνει αυτό; Πως προκειμένου να βρίσκεται συνεχώς στο μπαρ και να της μιλάει…πίνει πολύ και κερνάει συνέχεια τόσο εκείνη αλλά και την παρέα του. Βέβαια πριν φύγει της αφήνει και μεγάλο…tip. Η γυναίκα του; Τον περιμένει στο σπίτι συνήθως ξύπνια και εκείνος έχει έτοιμη τη δικαιολογία. Βγαίνει να ξεσκάσει γιατί έχει προβλήματα που δε βρίσκει ομάδα… Πάντως η σεξοβόμβα δεν τον βοηθάει προς το παρόν αφού τον φτύνει παρά τη πίεση του!

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ