2013-05-15 10:45:16
Φωτογραφία για Σοκ στην Κρήτη: 20χρονος ανιματέρ ξενοδοχείου κατακρεούργησε 11χρονο παιδί!
Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται ένα 11χρονο παιδί από τη Ρωσία, όταν τα ξημερώματα στο παρκινγκ του ξενοδοχείου όπου έμενε με την οικογένειά του δέχτηκε άγρια επίθεση με μαχαίρι από ένα 20χρονο Ολλανδό ανιματέρ του ίδιου ξενοδοχείου στην περιοχή του Ανισσαρά Χερσονήσου στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Μάλιστα, οι Αρχές ερευνούν και το γεγονός ο 11χρονος πριν από την επίθεση να δέχτηκε και σεξουαλική κακοποίηση.

Οι διακοπές για το 11χρονο παιδί και την οικογένειά του, μετατράπηκαν σε έναν απίστευτο εφιάλτη.

Ο μικρός από νωρίς είχε χάσει το λάπτοπ και το κινητό του τηλέφωνο και επέμενε να τα ψάξει στο ξενοδοχείο.

Περίπου στις 21.00 το βράδυ οι γονείς του διαπίστωσαν την απουσία του μικρού κι άρχισαν να τον ψάχνουν.

Επί τρεις ώρες δεν κατάφεραν να βρουν σημάδι του κι έτσι, στις 12.00 κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του παιδιού.


Αμέσως υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί, βρέθηκε περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στο παρκινγκ του ξενοδοχείου, με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι (πληροφορίες κάνουν λόγο για 11 μαχαιριές, κυρίως στην πλάτη, με μία μαχαιριά να έχει κόψει το νωτιαίο μυελό στο σώμα του παιδιού).

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε και παρέλαβε το παιδί, το οποίο μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Η κρίσιμη κατάσταση του 11χρονου όμως, έκανε αναγκαία τη διακομιδή του στην Αθήνα στο «Παίδων Πεντέλης».

Στις 08.40 περίπου αφίχθη το αεροσκάφος, τύπου C-130 και μετέφερε τον 11χρονο.

Το παιδί θα νοσηλευόταν στη Μονάδα Παίδων του ΠΑΓΝΗ, ωστόσο λόγω της ανακατασκευής της και της φιλοξενίας της στη Μονάδα Ενηλίκων, δεν υπάρχει διαθέσιμη κλίνη.

Τι είπε ο ιατροδικαστής

20 μαχαιριές σε πλάτη, θώρακα και χέρι εντόπισε στο σώμα του αγοριού από τη Ρωσία ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης, απαραίτητης για την προκαταρκτική εξέταση της υπόθεσης από την Αστυνομία.

Μακροσκοπικά δε φαίνεται, το αγόρι να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενδεχόμενο που ερευνάται και από τις αρχές, ενώ από τον ιατροδικαστή ελήφθησαν δείγματα τα οποία θα εξεταστούν για ανίχνευση γενετικού υλικού.

Το 11χρονο παιδί δεν έχει εσωτερική αιμορραγία και δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα, ενώ χρειάζεται να υποβληθεί σε αξονική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το εύρος του τραύματος στη σπονδυλική στήλη.

Ομολόγησε ο ανιματέρ

Όταν το παιδί βρέθηκε από την αστυνομία είχε τις αισθήσεις του και κατονόμασε τον 20χρονο ως δράστη της αιματηρής επίθεσης σε βάρος του.

Ο άνδρας εντοπίστηκε να κινείται περίεργα έξω από το ξενοδοχείο, την ώρα που ήταν έτοιμος να πηδήξει το φράχτη του ξενοδοχείου. Μετά από λίγο, εντοπίστηκε και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ο 20χρονος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ στην τσάντα του βρέθηκε το λαπτοπ και το κινητό τηλέφωνο, που είχε κλέψει από το παιδί και κρύψει έξω από το ξενοδοχείο.

Όσο για το μαχαίρι, είχε προλάβει να το πλύνει και το είχε κρύψει. Το σημείο που έκρυψε το φονικό όπλο υπέδειξε ο ίδιος στους αστυνομικούς, οι οποίοι και το βρήκαν. Εν τω μεταξύ, η αστυνομία ερευνά και το ενδεχόμενο το παιδί, πριν τις μαχαιριές που δέχτηκε, να υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον Ολλανδό ανιματέρ!

Πηγή: Cretalive
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ