2013-05-15 09:34:34
Φωτογραφία για Μαχαίρωσαν 11χρονο – ΤΩΡΑ αερογέφυρα ζωής
Νύχτα τρόμου για ένα 11χρονο αγοράκι στη Χερσόνησο που βρίσκεται στην Κρήτη για διακοπές με την οικογένειά του. Το αγοράκι δέχτηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι και αυτή την ώρα μεταφέρεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αεροσκάφος τύπου C 130 περιμένει στο αεροδρόμιο Ηρακλείου για την αεροδιακομιδή του παιδιού ενώ αυτή την ώρα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ είναι έτοιμο για τη μεταφορά του στο αεροδρόμιο.

Το χρονικό της φρίκης

Η οικογένεια των Ρώσων πραγματοποιούσε τις διακοπές της σε ξενοδοχείο στον Ανισαρά Χερσονήσου. Κάποια στιγμή το αγοράκι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του και όταν βρέθηκε, αρκετή ώρα μετά, ήταν βαρύτατα τραυματισμένο με μαχαίρι.

Οι πρώτες πληροφορίες του prismanews.gr αναφέρουν ότι το 11χρονο αγοράκι δέχτηκε 10 μαχαιριές από εργαζόμενο του ξενοδοχείου όπου διέμενε με την οικογένειά του για ασήμαντη αφορμή. Μάλιστα, δράστης της επίθεσης φαίνεται να είναι αλλοδαπός εργαζόμενος του ξενοδοχείου (ανιματέρ) ο οποίος έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει.

Η μαρτυρία του 11χρονου

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου ωστόσο λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε απαραίτητη η αεροδιακομιδή σε νοσοκομείο της Αθήνας. Παρά τα βαρύτατα τραύματά του, το ίδιο το αγοράκι υπέδειξε το δράστη της επίθεσης και οδήγησε λίγη ώρα μετά, αργά τη νύχτα στη σύλληψή του από τις αστυνομικές αρχές της περιοχής. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ