2013-05-14 23:08:37
Φωτογραφία για tubasket.com : ΘΕΛΕΙ... ΣΠΑΝΟΥΛΗ Ο ΜΕΣΙΝΑ!
Στη… γωνία για τον Βασίλη Σπανούλη περιμένει η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Ετόρε Μεσίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «tubasket.com».

Για την ώρα μόνο... απογοήτευση επικρατεί στο «στρατόπεδο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μετά και τη φετινή αποτυχία της ομάδας να κατακτήσει την Ευρωλίγκα και μάλιστα από τον ίδιο αντίπαλο! Ο πρόεδρος του ρωσικού συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν, προανήγγειλε με δηλώσεις του προσθαφαιρέσεις και σύμφωνα με τη συηκεκριμένη ιστοσελίδα, πρώτος στη λίστα του Ετόρε Μεσίνα είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Όπως αποκαλύπτεται στο δημοσίευμα, οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ συμπεριλαμβανομένου και του Μεσίνα, είναι δυσαρεστημένοι από τον Μίλος Τεόντοσιτς, με αποτέλεσμα να σκέφτονται πολύ σοβαρά τη λύση της συνεργασίας μαζί του και την αντικατάστασή του με τον αρχηγό των πρωταθλητών Ευρώπης.

Ωστόσο, το μοναδικό «αγκάθι» για την αποδέσμευση του Σέρβου γκαρντ είναι το συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ μέχρι και την επόμενη σεζόν και προβλέπει ετήσιες απολαβές κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, ποσό που δύσκολα βρίσκεται αυτή την εποχή...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ