2013-05-14 18:51:42
Φωτογραφία για ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟ... ΑΧΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΤΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ!
Ο Ανδρέας Τάτος πήγε να δειπνήσει στο Βύρωνα και... έπεσε πάνω σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gazzetta.gr", ο άσος του Ολυμπιακού, χθες το βράδυ πήγε να δειπνήσει με τον ατζέντη του στη διάσημη ταβέρνα στον Βύρωνα με την ονομασία «Ρούμελη» και... έπεσε πάνω σε οπαδούς της ΑΕΚ.

Ο Τάτος τα άκουσε για τα καλά από τους «κιτρινόμαυρους» για όλα όσα έχουν γίνει φέτος στην Σούπερ Λίγκα, τόσο για την ομάδα στην οποία ανήκει τον Ολυμπιακό, όσο και για το σύλλογο στον οποίο αγωνίστηκε δανεικός τον Αρη. Τα... γκάζια με λόγια που δεν επιτρέπεται να γραφτούν έγιναν πιο έντονα όταν οι Ενωσίτες θυμήθηκαν το ματς στο οποίο ο Αρης διέσυρε τον Αστέρα Τρίπολης όπου η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου νίκησε κατά κράτος.

Αλλά και γενικά για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου (με αφορμή και το πρόσφατο τελικό Κυπέλλου και τα όσα ακολούθησαν) αφού αυτή χρεώνεται από τους Ενωσίτες στον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη.

Μάλιστα σύμφωνα με τις μαρτυρίες ο Τάτος στο τέλος στάθηκε (και) τυχερός μες' την κακή του τύχη που δεν δέχτηκε επίθεση και δυνατά χτυπήματα αφού σε κάποια στιγμή οι οπαδοί της ΑΕΚ έφτασαν κοντά του και μάλιστα άρχισαν να τον προπηλακίζουν. Σπρωξιές και... γαλλικά συνόδεψαν τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού σε μία ιδιαίτερα δύσκολη για τον ίδιο βραδιά αφού έδειχνε (κι αναμενόμενα) αρκετά φοβισμένος και ήλπιζε να μην έρθουν τα χειρότερα για τον ίδιο (σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες που επικαλείται το δημοσίευμα).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ