2013-05-14 08:51:02
Φωτογραφία για Τον πήραν κούρσα από την Κομοτηνή στην Ξάνθη… και του έβγαλαν μαχαίρι!
Έναν ζωντανό εφιάλτη έζησε το μεσημέρι της Δευτέρας ένας οδηγός Ταξί από την Κομοτηνή όταν δύο αθίγγανοι μίσθωσαν το όχημά του από πιάτσα της Κομοτηνής για να τους μεταφέρει στην Ξάνθη.

Ανυποψίαστος ο οδηγός ξεκίνησε τη διαδρομή Κομοτηνή-Ξάνθη, με προορισμό τον οικισμό Αθίγγανων στο Δροσερό Ξάνθης.

Όταν ωστόσο έφτασε κοντά στον οικισμό, οι επιβάτες αρνήθηκαν να καταβάλουν το αντίτιμο της διαδρομής ενώ παράλληλα απείλησαν τον οδηγό με τη χρήση μαχαιριού. Σοκαρισμένος ο οδηγός προσπάθησε να αντιδράσει πιάνοντας με το αριστερό του χέρι το μαχαίρι που κρατούσε ο επιβάτης που βρισκόταν ακριβώς πίσω από το κάθισμά του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός με τραυματισμένο το ένα του άκρο, πήρε τον δρόμο της επιστροφής ενώ για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης που διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Ο τραυματισμένος οδηγός εισήλθε στο Νοσοκομείο Κομοτηνής ενώ όπως εξηγεί η πρόεδρος του Σωματείου Οδηγών Ταξί Κομοτηνής κ. Αθανασίου στο ThrakiToday.com οι δράστες μίσθωσαν το όχημα από πιάτσα της πόλης, χωρίς να προηγηθεί τηλεφωνική κλήση, γεγονός που καθιστά πιο δύσκολη την ταυτοποίηση των δραστών.

http://www.thrakitoday.com/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ