2013-05-14 07:57:04
Φωτογραφία για Συμβουλές μακιγιάζ για υποψήφιες νύφες
Η μεγάλη ημέρα πλησιάζει και ακόμα αναρωτιέσαι για το ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ. Την ημέρα του γάμου σου είσαι η πρωταγωνίστρια, οπότε θα μαγνητίσεις τα βλέμματα χωρίς να χρειαστεί να υπερβάλλεις με το μακιγιάζ και το χτένισμά σου. Το ιδανικό νυφικό μακιγιάζ είναι εντυπωσιακό χωρίς να μοιάζει too much. Δες πως θα το καταφέρεις:

1.Καθαρό δέρμα

Τουλάχιστον ένα μήνα πριν την μεγάλη ημέρα, φρόντισε να ακολουθείς μια ρουτίνα περιποίησης προσώπου. Πρωί- βράδυ χρησιμοποίησε σαπούνι βαθύ καθαρισμού, κρέμες ενυδάτωσης και δυο φορές την εβδομάδα φρόντισε να κάνεις καλή απολέπιση στην επιδερμίδα σου.

2.Ξέχνα τις τάσεις

Επέλεξε ένα μακιγιάζ που να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά σου! Αυτή την ημέρα, μην επηρεαστείς από τα beauty trends που θέλουν υπερβολή σε χείλη με φλούο αποχρώσεις και μάτια με σκιές σε έντονα χρώματα.

3.Ματ υφές

Για να μην γυαλίζεις στις φωτογραφίες του γάμου σου, επέλεξε foundation με ματ υφή.


4.Προσοχή με το κονσίλερ

Προφανώς θέλεις να δείχνεις απαστράπτουσα την μεγάλη ημέρα. Όμως πρόσεχε μην πέσεις στην «παγίδα» της υπερβολής για να το καταφέρεις. Κάλυψε τυχών μαύρους κύκλους και σημάδια με το κονσίλερ σου αλλά φρόντισε να το απλώσεις καλά! Τοποθέτησε μικρή ποσότητα στην εσωτερική γωνία του ματιού και άπλωσέ το πολύ καλά με ένα πινελάκι προς τα κάτω για να καμουφλάρεις κάθε ατέλεια.

5.Natural χείλη

Για το τέλειο φυσικό μακιγιάζ το μυστικό κρύβεται κυρίως στα χείλη. Επέλεξε ένα κραγιόν ελάχιστα πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου, για ιδανικό αποτέλεσμα!

6.Πάρε μαζί την πούδρα σου

Χρησιμοποίησε μια ελαφριά πούδρα για να καλύψεις τις γυαλάδες, και πάρε την μαζί σου για να είσαι safe και στο μεγάλο πάρτι.

7.Αδιάβροχη μάσκαρα

Ένα δάκρυ σίγουρα θα κυλήσει… Οπότε φρόντισε να χρησιμοποιήσεις αδιάβροχα καλλυντικά, δίνοντας έμφαση στη μάσκαρα.

8.Δημιούργησε ένα ισορροπημένο μακιγιάζ

Ένα eyeliner στα μάτια, αρκετή μάσκαρα, nude χείλη και ρουζ που θα σου χαρίσει όψη υγείας είναι τα basics του wedding look. Όποιο μακιγιάζ και αν επιλέξεις όμως να είσαι σίγουρη ότι έχεις τονίσει ισορροπημένα όλα σου τα χαρακτηριστικά.

9.Κάνε πρόβα το μακιγιάζ σου

Μερικές ημέρες πριν το γάμο, κάνε πρόβα το μακιγιάζ σου για να διορθώσεις κάθε ατέλεια.

10.Βγάλε φωτογραφίες

Για αν είσαι σίγουρη ότι θα βγεις τέλεια στις φωτογραφίες του γάμου σου, βγάλε αρκετές στην πρόβα… νυφικού! Να θυμάσαι ότι ο φακός και ο καθρέφτης δεν δείχνουν πάντα το ίδιο αποτέλεσμα.
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η συγγνώμη του Bloomberg
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η συγγνώμη του Bloomberg
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ