2013-05-14 06:35:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Ντάντη, είπε ο Αλέξης Φράγκος - Φίλοι και η οικογένεια του τον εμψύχωσαν κατά την έξοδό του από τον Aνακριτή
Στον Ανακριτή Πατρών οδηγήθηκε και πάλι το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Φράγκος για να απολογηθεί, αυτή τη φορά για τη δολοφονία του 31χρονου Νίκου Ντάντη από τα Λεχαινά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, μετά από νοσηλεία δύο εβδομάδων στην εντατική.

Η μεταφορά του Αλέξη Φράγκου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στο γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της Πάτρας, έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Μάλιστα η κλούβα του μεταγωγών σταμάτησε στην πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων επί της οδού Μαιζώνος.

«Δεν ήταν στις προθέσεις μου να σκοτώσω το Νίκο Ντάντη». Αυτό υποστήριξε, στην απολογία του στον Ανακριτή που διήρκησε περίπου μία ώρα, ο Αλέξης Φράγκος. Είπε πως δεν ήθελε να σκοτώσει τον Ντάντη, απλά πυροβολούσε τον Παναγιώτη Τσίρκα και κατά την κίνηση του Ντάντη να βγει από το αυτοκίνητο ίσως να τον βρήκαν οι σφαίρες. Ο Εισαγγελέας του απήγγειλε την κατηγορία και για δεύτερη ανθρωποκτονία και οδηγήθηκε εκ νέου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου Πάτρας.


Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να επιφέρει το θάνατο και του δεύτερου θύματος στο μακελειό της Ανθείας, ωστόσο βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και σε έξαλλη κατάσταση. Την κατάσταση στην οποία βρισκόταν έχουν άλλωστε επιβεβαιώσει και οι μάρτυρες.

«Όπως συμπλήρωσε εάν ήθελε να τον σκοτώσει θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει, με βάση τη σκηνή και το όλο περιστατικό», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

"Να 'στε καλά μάγκες"

Σύμφωνα με πληροφορίες του dete, o Αλέξης Φράγκος συνάντησε και τους γονείς του μετά την έξοδό του από το γραφείο του ανακριτή, ενώ φίλησε και την κοπέλα του. Όταν μπήκε μέσα στην κλούβα οι φίλοι του τον φώναζαν και του έδιναν κουράγιο συστήνοντας του να κάνει υπομονή. Εκείνος είπε: "Να στε καλά ρε μάγκες".
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ