2013-05-14 06:15:05
Φωτογραφία για Η εγγονή του Νιάρχου και η βασίλισσα Σοφία ήρθαν ινκόγκνιτο στην Ελλάδα
Όπως αποκαλύπτει, η Σίβυλλα, στην ηλεκτρονική έκδοση του Βήματος, η Ευγενία Νιάρχου, εγγονή του... Νιάρχου και jet-setter που θεωρείται από τις πλέον περιζήτητες νύφες στον κόσμο, αλλά και τη βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας φορώντας ταγιέρ σε gris argent και κοσμήματα με διαμάντια, βρέθηκαν σε γάμο στο Παλαιό Ψυχικό.

Η γαμήλια τελετή

Η Σοφία δεν μπορούσε πριν αναχωρήσει για την Μαδρίτη να μην δώσει το παρόν στους λαμπρούς γάμους του Αλέξανδρου Στρογγυλού και της Ιλένας Κόκκου. Ο γάμος του γοητευτικού γιου του Κωνσταντίνου Στρογγυλού, στενού φίλου και συνεργάτη του τέως και της κόρης του Κ. Κόκκου (της παλιάς οικογένειας βιομηχάνων) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού. Η νύφη έφθασε με τα πόδια στον Ιερό Ναό αφού το σπίτι της βρίσκεται μόλις λίγα μέτρα πιο μακριά. Φορούσε νυφικό από σατέν το οποίο άφηνε ολόκληρη την πλάτη της ακάλυπτη. Στο κάτω μέρος "στολιζόταν" με δαντέλες. Ένα όμορφο μελαχρινό κορίτσι που χαμογελούσε συνέχεια... Η ίδια η νύφη είχε επιμεληθεί τις μπομπονιέρες από πλέξιγκλας που έγραφαν "Celebrating life".


Διεθνείς προσωπικότητες

Μετά την γαμήλια τελετή ακολούθησε δεξίωση σε ξενοδοχείο της Εκάλης. Η βασίλισσα Σοφία καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον μπαμπά Κώστα Στρογγυλό. Η μητέρα της νύφης Ηρώ Κόκκου μοιραζόταν το ίδιο τραπέζι με τον τέως και την Άννα-Μαρία. Ήταν ακόμα εκεί ο Παμίνος Αναστασόπουλος, η Ιλεάνα Μακρή, ο Νίκος και η Βαρβάρα Βερνίκου, ο Γιώργος και η Αριάδνη Μαύρου η Χριστίνα Παπαθανασίου, ο Ανδρέας και η Φλερ Ποταμιάνου, ο Αλέξανδρος και η Έτα Σαμαρά, η Μαρίνα Βρανοπούλου και βέβαια οι όμορφες Ευγενία Νιάρχου και Αταλάντη Μαρτίνου. Η Ευγενία συνοδευόταν από τον γιο του εφοπλιστή Οικονόμου Χρήστο, και η Αταλάντη από τον Ντίνο Κόκκαλη. Τα νεαρά αγόρια και κορίτσια χόρεψαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Nos meilleurs voeux!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ