2013-05-13 19:43:32
Φωτογραφία για ΤΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΓΙΑΧΟΣ
 

O Θανάσης Γιάχος μιλώντας στην εφημερίδα Αλήθεια της Χίου, κάκη, ξεκαθάρισε ότι η φάση του Μανιάτη, για την οποία διαμαρτύρεται ο Αστέρας Τρίπολης, ήταν περιοχή ευθύνης του επιπρόσθετου ρέφερι Σταύρου Τριτσώνη. Κατάλαβε το λάθος του, αργότερα στα αποδυτήρια όταν είδε την φάση στο χέρι του παίκτη του Ολυμπιακού στο βίντεο.

Θανάσης Γιάχος

(διαιτητής Σούπερ Λίγκα)

«Δεν ήταν δικός μου, χώρος ευθύνης. Ρώτησα τον Τριτσώνη, μου είπε ότι είδε, ο παίκτης να έχει κολλημένο το χέρι και δεν ήταν πέναλτι. Όταν πήγαμε στο τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια βάλαμε στο κινητό και είδαμε στο βίντεο, την φάση. Εκεί κατάλαβα ότι είχε γίνει λάθος.  Δυστυχώς εγώ ήμουνα ο διαιτητής και όλα πέφτουν πάνω σε αυτόν. Όλα τα άλλα που έδειξα ήταν κανονικά».

Ο Χιώτης διεθνής ρέφερι, υπογράμμισε ότι δεν έκανε κάτι επίτηδες, στην συνομιλία που είχε με τον δημοσιογράφο της Αλήθειας. Ήταν φανερά στεναχωρημένος από ότι έχει γίνει, αφού σίγουρα πήγε με άλλες προσδοκίες να διευθύνει τον συγκεκριμένο τελικό.


Θανάσης Γιάχος

(διαιτητής Σούπερ Λίγκα)

«Είμαι έντιμος. Μια φάση σε ένα δευτερόλεπτο, κάνεις ένα λάθος και ξεχνιούνται όλα, τα καλά που μπορεί να έχεις κάνει, όλες τις καλές διαιτησίες».

Και δικαιολογημένα το λέει αυτό, αφού ο συγκεκριμένος ρέφερι, είχε 16 διαιτησίες άψογες σε Σούπερ Λίγκα και Κύπελλο Ελλάδος, δικαιολογημένα άλλωστε ορίστηκε από την ΚΕΔ, να σφυρίξει τον τελικό, έχοντας τις υψηλότερες βαθμολογίες μέχρι τώρα, κάτι που τελικά δεν φάνηκε το Σάββατο το βράδυ, στα 120 λεπτά του τελικού.

Μέσα του, δείχνει να βράζει απ΄όλα αυτά που γράφονται, τις αλητείες που άκουσε να του προσάπτει ο εκ΄ των ιδιοκτητών του Αστέρα Τρίπολης κ. Μπάκος και όλα αυτά που περνάει από το βράδυ του Σαββάτου.

Θανάσης Γιάχος

(διαιτητής Σούπερ Λίγκα):

«Δεν το έκανα επίτηδες να είστε βέβαιος, ήταν μια ατυχία».

 Διέψευσε κατηγορηματικά, ότι όταν πήγε στα αποδυτήρια του Αστέρα μαζί με τον Τριτσώνη, ήταν δακρυσμένος λέγοντας ότι «Έκανα έγκλημα, κατέστρεψα την καριέρα  μου», όπως μετέδιδαν δημοσιογράφοι μετά το ματς. Ο ίδιος κατηγορηματικά, το αρνείται.

Θανάσης Γιάχος

(διαιτητής Σούπερ Λίγκα)

«Ούτε καταστράφηκα είπα, ούτε για έγκλημα. Ζήτησα συγνώμη, αυτό το έκανα, είπα ότι είδαμε το βίντεο και υπάρχει παράβαση στη φάση του Μανιάτη».
tokoskino
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ