2013-05-13 19:20:11
Φωτογραφία για ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ!
Γνωστή αμερικανική αθλητική ιστοσελίδα υποκλίθηκε στον τρόπο που ο Ολυμπιακός κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης ξανά με μια νίκη με 100-88 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην παίκτης των Χιούστον Ρόκετς, Βασίλης Σπανούλης, ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, όντας άποντος στο πρώτο. Ο Έισι Λο ήταν εξαιρετικός σε όλο το ματς. Εξαιρετικά δυναμικό παιχνίδι, ως συνήθως στη FIBA, άφησαν οι διαιτητές. Ολυμπιακός έβγαλε τη Ρεάλ εκτός αγώνα. Ο παίκτης που έχουν επιλέξει στο ντραφτ οι Σικάγο Μπουλς, ο Νίκολα Μίροτιτς, δεν εμφανίστηκε στον τελικό επίσης.

Δεν έπαιξε καλά σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια φέτος. Παρεμπιπτόντως, ο πρώην φόργουορντ των Λος Άντζελες Λέικερς, Τζος Πάουελ, είναι τώρα πρωταθλητής και του ΝΒΑ και της Ευρωλίγκας. Λίγοι Αμερικανοί αθλητές έχουν και τους δύο τίτλους. Σε ταλέντο, ο Ολυμπιακός ήταν ίσως η χειρότερη ομάδα του Final 4. Αλλά έπαιξαν ενωμένοι και σκληρά», ήταν η αναφορά στον επίσημο λογαριασμό στο twitter του «hoopshype.com».
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ