2013-05-13 17:43:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Δημιουργούν νέο σύλλογo καταστημάτων εστίασης και αναψυχής;
Τα πάνω – κάτω αναμένεται να έρθουν στο χώρο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής της Πάτρας μετά την απόφαση επιχειρηματιών του χώρου να δημιουργήσουν έναν νέο σύλλογο για να τους εκπροσωπεί.

Στην αγορά εδώ και καιρό κυκλοφορεί η άποψη ότι τα συμφέροντά τους δεν προωθούνται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ότι υπάρχουν ανοικτά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αγωνιστική διάθεση. Έτσι, «έπεσε» στο τραπέζι η ιδέα για τη δημιουργία ενός νέου συλλόγου και από τις προηγούμενες εβδομάδες άρχισαν οι συζητήσεις με ιδιοκτήτες καταστημάτων. Και μάλιστα στην νέα αυτή κίνηση μαθαίνουμε ότι συμμετέχουν περισσότεροι από 50 επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν βάλει τις υπογραφές τους με σκοπό τη σύνταξη καταστατικού και την κατάθεσή του στο Πρωτοδικείο της Πάτρας. Κάτι που αναμένεται να γίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τρίτη.

Και εκτός των άλλων, πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη οι επιχειρηματίες τα… έχουν βρει και ως προς το πρόσωπο για τη θέση του Προέδρου, έχοντας ήδη κάνει τη σχετική πρόταση σε επιμελητηριακό σύμβουλο, γνωστό για τις συχνές και δυναμικές του παρεμβάσεις Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ