2013-05-13 12:29:33
Φωτογραφία για Κήρυξη απεργίας ζητεί από την ΑΔΕΔΥ και η ΔΟΕ
Στο πλευρό της ΟΛΜΕ στέκεται η Διδασκαλική Ομοσπονία Ελλάδος (ΔΟΕ), η οποία -σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Κομνηνού Μαντά- προσέρχεται στη σημερινή συνεδρίαση της ΑΔΕΔΥ... με «την απαίτηση για άμεση απεργιακή κινητοποίηση όλου του δημοσίου».

Με τη λήξη της συνάντησης που είχαν νωρίτερα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, ο κ. Μαντάς ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε «η συμπόρευση των δύο κλάδων απέναντι στην χειρότερη επίθεση που δέχεται η παιδεία την τελευταία τριετία».

«Μετά τα σχολεία χωρίς βιβλία που βιώσαμε πριν από δύο χρόνια, τα σχολεία χωρίς πετρέλαιο φέτος, φαίνεται ότι του χρόνου θα έχουμε τα σχολεία και χωρίς εκπαιδευτικούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις του προέδρου της ΔΟΕ Κομνηνού Μαντά μετά τη συνάντηση που είχαν νωρίτερα ΟΛΜΕ και ΔΟΕ. «Μετά και την απόφαση της κυβέρνησης με την επιστράτευση εκπαιδευτικών προκειμένου να διεξαχθούν οι πανελλαδικές εξετάσεις το δ.σ. της ΔΟΕ μεταβαίνει στο γενικό συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ που συνεδριάζει, με την απαίτηση για άμεση απεργιακή κινητοποιήση όλου του δημοσίου», πρόσθεσε. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ