2013-05-13 10:40:03
Φωτογραφία για Cyprus Connect: «Μέσα από τις Φωτογραφίες σας, η Κύπρος εξακολουθεί να είναι ένας γεμάτος ομορφιές και υπέροχους ανθρώπους τόπος»
Γίνε κομμάτι της Κύπρου μας!

Τους τελευταίους μήνες, είδαμε τα φώτα της επικαιρότητας να πέφτουν πάνω στην Κύπρο. Παρόλο που κάποιοι λένε ότι ακόμη και η αρνητική δημοσιότητα είναι δημοσιότητα, μια μικρή ομάδα από φίλους δημιουργήσανε πριν λίγες μέρες σελίδα στο facebook με την ονομασία, Cyprus Connect με στόχο να δώσει την ευκαιρία σε όλους όσους αγαπούν την Κύπρο (Κύπριους και ξένους) να μοιραστούνε με τον υπόλοιπο κόσμο τις φωτογραφίες τους, τα βίντεο τους, τις εμπειρίες τους από την Κύπρο, τους ανθρώπους της, την κουλτούρα της, τη ψυχή της και να στείλουν το μήνυμα ότι η Κύπρος εξακολουθεί να είναι ένας τόπος γεμάτος ομορφιές και υπέροχους ανθρώπους.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια το Cyprus Connect, διοργανώνει στις 19 Μαΐου, ένα Facebook Event με τίτλο "The Social media event for promoting Cyprus Worldwide"

http://www.facebook.com/cyprus.connect/ events για να γεμίσουμε, τη συγκεκριμένη ημέρα, το Ιντερνετ με περιεχόμενο για την Κύπρο. Σημαντική παράμετρος επιτυχίας του Event είναι να ενωθούν μαζί με τη δική μας φωνή, οι πολίτες του κόσμου, που αγαπούν και συμμερίζονται τα δικά μας αισθήματα για την Κύπρο.


https://www.facebook.com/cyprus.connect

Από την άνεση του σπιτιού μας ή από οποιονδήποτε χώρο με σύνδεση στο διαδίκτυο, ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να μεταμορφωθεί σε πρεσβευτή της Κύπρου σε όλο τον κόσμο. Ετοιμάστε ή επιλέξτε τις δικές σας φωτογραφίες, βίντεο, σχόλια και στις 19 Μαΐου, αναρτήστε τα στη σελίδα του Cyprus Connect https://www.facebook.com/cyprus.connect

Αυτό που οι διοργανωτές ζητούν από τον κάθε ένα από εμάς, είναι αν και εσύ πιστεύεις σε αυτή την προσπάθεια, να τη στηρίξεις με το να καλέσεις τους δικούς σου φίλους, κάνοντας Like και Share της σελίδας και του Event.

Με εκτίμηση

Oμάδα Cyprus Connect
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ