2013-05-13 09:34:03
Φωτογραφία για ΣΛΟΥΚΑΣ : ΓΡΑΨΑΜΕ ΧΡΥΣΗ ΣΕΛΙΔΑ!
Ευτυχισμένος για την δεύτερη σερί Ευρωλίγκα του Ολυμπιακού αλλά και ανυπόμονος να επιστρέψει στην Ελλάδα για να το πανηγυρίσει με τον κόσμο του Θρύλου, δήλωσε ο Κώστας Σλούκας.

Ο "Σλου" ήταν από αυτούς που μπήκαν στον τελικό με την Ρεάλ και άλλαξαν την εικόνα του Ολυμπιακού. Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων μιλώντας στον "NovaΣΠΟΡ FM" δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα για να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο της ομάδας.

«Δεν ξέρω αν έχει άλλα θαύματα. Να ζήσουμε το σημερινό γιατί αυτό που κάναμε φέτος ήταν πολύ δύσκολο. Γράψαμε μία χρυσή σελίδα…», τόνισε αρχικά ο Σλούκας και πρόσθεσε:

«Είχαμε πει ότι η Ρεάλ είναι μεγάλη ομάδα αλλά έχει σκαμπανεβάσματα. Είχαν 5/6 στην αρχή αλλά συνεχίσαμε. Κάναμε το παιχνίδι μας και τελικά νικήσαμε και πιο εύκολα απ ότι περιμέναμε».

Τέλος, για το κλίμα και τους πανηγυρισμούς, σχολίασε: «Είμαστε αρκετά νέα παιδιά και υπάρχει εξαιρετικό κλίμα γιατί και οι παλιοί είναι καταπληκτικά παιδιά. Είμαστε ενωμένοι και συνεχίζουμε. Περιμένω πώς και πώς να γυρίσω στην Ελλάδα για να το πανηγυρίσουμε με τον κόσμο μας»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ