2013-05-13 04:38:04
Φωτογραφία για 60η μοτοπορεία αγανακτισμένων μοτοσυκλετιστών ελλάδας
Από το Γραφείο Τύπου

Οι Αγανακτισμένοι Μοτοσυκλετιστές Ελλάδας οργανώνουν την... Δευτέρα 13/05/2013 την 60η Μοτοπορεία τους στον νομό Αττικής συμπαραστεκόμενοι στους εκπαιδευτικούς.

Χιλιάδες σχολεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Παιδιά υποσιτισμένα στοιβάζονται σα σκουπίδια σε ακατάλληλες αίθουσες ή ταξιδεύουν χιλιόμετρα για να πάνε στο κοντινότερο σχολείο. Για πρώτη φορά λείπουν τόσοι εκπαιδευτικοί από τις αίθουσες και τα σχολεία συμπληρώνουν τα ωράρια τους στα μέσα της χρονιάς, ενώ αυξάνουν οι ελαστικά εργαζόμενοι που με 600¤ περιδιαβαίνουν την Ελλάδα και δεν θα προλαβαίνουν να μάθουν ούτε το όνομα των μαθητών τους. Στοιχειώδεις κανόνες καθαριότητας δεν τηρούνται, βιβλία αναλώσιμα και θέρμανση δίνονται με το σταγονόμετρο.

Αλλά το πρόβλημα για το Κράτος είναι οι εκπαιδευτικοί και μόνο αυτοί! Για αυτό και αντιμετωπίζονται με επιστράτευση κατά παράβαση βασικών αρχών του Συντάγματος όπως και τόσοι εργαζόμενοι πριν από αυτούς. Ο επόμενος θα είσαι εσύ όταν θα διεκδικήσεις τα αυτονόητα!

Θα συγκεντρωθούμε στις 18:00 στην Πλατεία Νέας Σμύρνης (Νέα Σμύρνη) και θα αναχωρήσουμε στις 18:30.

Είναι απαραίτητο όλοι μας να έχουμε μαζί μας άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας και κράνη (στο κεφάλι όχι στον αγκώνα). Ότι δηλαδή θα έπρεπε να έχουμε σε έναν τυπικό έλεγχο.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ