2013-05-13 04:14:03
Φωτογραφία για iRadio: η Apple βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τις Sony και Warner
Δημοσίευμα των Financial Times αναφέρει ότι η Apple βρίσκεται ακόμα σε διαπραγματεύσεις με τις Sony και Warner σχετικά... με την φημολογούμενη επερχόμενη μουσική υπηρεσία iRadio παρόλο που φαίνεται να έχει επιτευχθεί ήδη συμφωνία με την Universal Music.

To θέμα βρίσκεται στο ποσό που ζητάνε οι δισκογραφικές από την Apple για την αδειοδότηση των δικαιωμάτων για την αναπαραγωγή των κομματιών. Μερικά στελέχη θεωρούν ότι η Apple πρέπει να πληρώσει περισσότερα από αυτά που δίνει αντίστοιχα η Pandora εξαιτίας των μεγαλύτερων φιλοδοξιών της εταιρείας και της μεγαλύτερης βάσης χρηστών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Apple προσφέρει τρεις τρόπους επίτευξης κέρδους: ένα συγκεκριμένο ποσό ανά τραγούδι, μερίδιο από τα διαφημιστικά έσοδα της υπηρεσίας και ένα εγγυημένο ελάχιστο ποσό σε περίπτωση που η υπηρεσία δεν έχει την ανταπόκριση που αναμένεται.

To iRadio θα επιτρέπει στους χρήστες να ανακαλύπτουν νέα μουσική έχοντας πλήρη συνεργασία με το iTunes Store για την άνετη αγορά οτιδήποτε σας αρέσει. Η ανακοίνωση της υπηρεσίας αναμένεται στα πλαίσια του WWDC 2013 στις 10 Ιουνίου.
macuser.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ