2013-05-12 22:46:09
Φωτογραφία για ΟΙ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΩΝ
Αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού που διατηρούν προφίλ σε Facebook και twitter έκαναν τα δικά τους σχόλια και ανέβασαν φωτογραφίες με πρώτο τον MVP, Νταβίντ Φουστέρ.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο MVP του ματς ανέβασε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην σελίδα του στο Facebook (το γκολ του καρέ καρέ, το στιγμιότυπο της απονομής του τίτλου του κορυφαίου παίκτη του τελικού και διάφορες άλλες φωτο-στιγμές) αλλά και το ισπανικό κείμενο από το επίσημο site του Ολυμπιακού που κάνει λόγο για την κατάκτηση του 26ου Κυπέλλου και του 16ου νταμπλ της ιστορίας της ομάδας. 

Ανάλογη κίνηση και από τον Τζαμέλ Αμπντούν που ανάρτησε και αυτός φωτογραφίες από τον τελικό ενώ ανέβασε και βίντεο από το τέρμα του.

«Συγχαρητήρια και σας αγαπώ», έγραψε ο Αλγερινός.

Στο Facebook ανέβασε φωτογραφία με τον γιο του και το Κύπελλο ο Λεάντρο Γκρέκο με το σχόλιο: «Μπράβο στην ομάδα μας! Διπλή ικανοποίηση. Χαρούμενοι και ευγνώμονες».


Ο Πάουλο Μασάντο έκανε και αυτός το δικό του φωτογραφικό άλμπουμ επισημαίνοντας το πόσο όμορφα νιώθει και κάνοντας μνεία στο 26ο τρόπαιο Κυπέλλου των ερυθρόλευκων.

Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ.

Ο Τζιμπούρ τιτίβισε ως εξής: «Είμαστε χαρούμενοι για όλους στο τέλος και που μοιραστήκαμε κάποιες στιγμές μαζί σας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξή σας όλη αυτήν την χρονιά». Στο Facebook ανέβασε το παραπάνω μήνυμα ενώ σχετικά με τον κόσμο προσέθεσε:

«Είστε οι καλύτεροι!».

Ο Βλαχοδήμος τόσο σε Facebook όσο και σε twitter επέλεξε μία φωτογραφία με τον «μαέστρο Αριέλ Ιμπαγάσα», όπως τόνισε.

Ο Μπάλας Μέγιερι -που μαζί με τον Γιάννη Μανιάτη πήγαν Λονδίνο για τον τελικό του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα- τόνισε στο twitter του: «Τρομερό Σαββατοκύριακο. Ο Ολυμπιακός πήρε το νταμπλ και ελπίζουμε πως η ομάδα μπάσκετ θα κατακτήσει την Ευρωλίγκα. Θρύλος, Θύρα 7, κόκκινοι».

Ο Χουάν Πάμπλο Πίνο μέσω του twitter ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή του.

Ο Κώστας Ρουγκάλας ανάρτησε και εκείνος στο Facebook φωτογραφία από τον τελικό Κυπέλλου επισημαίνοντας: «Ολυμπιακός Κυπελλούχος 2013».

Την δική του επισήμανση στο twitter έκανε και ο σύμβουλος σκάουτινγκ της ομάδας, Χουάνχο Λορένθο: «Μεγάλη μέρα. Δεύτερος τίτλος της χρονιάς. Μία νύχτα για να διασκεδάσουμε. Συγχαρητήρια σε όλους τους φανς του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
QuickDo: Cydia tweak update   v3.6.5 free
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
QuickDo: Cydia tweak update v3.6.5 free
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ