2013-05-12 21:27:08
Φωτογραφία για ΚΙΡΙΛΕΝΚΟ : 50%-50% Ο ΤΕΛΙΚΟΣ
Ο Αντρέι Κιριλένκο μίλησε στο gazzetta.gr για τον τελικό του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και τόνισε πως οι δύο ομάδες έχουν από 50% πιθανότητες να πάρουν την κούπα.

Ο Ρώσος σούπερ σταρ των Μινεσότα Τίμπεργουλφς μίλησε για τον τελικό των Πειραιωτών με τους Μαδριλένους, για την περσινή… τραυματική εμπειρία της Πόλης απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και για το μέλλον του στο ΝΒΑ. Η σεζόν για τον 32χρονο φόργουορντ έχει τελειώσει εδώ και περίπου έναν μήνα και έτσι ο «AK-47» βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρακολουθήσει το μεγάλο ραντεβού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Την Παρασκευή είδες, ως θεατής αυτή τη φορά, το ματς του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Πέρσι ήσουν εκ των πρωταγωνιστών της αναμέτρησης, αλλά τελικά η ομάδα σου δεν τα κατάφερε. Σε ενοχλεί ακόμη η απώλεια του ευρωπαϊκού πέρσι στην Πόλη;

«Δεν θέλω καν να μιλάω γι’ αυτό το παιχνίδι (γέλια). Δεν θέλω να το θυμάμαι. Ήταν πραγματικά εφιάλτης για εμάς. Σε όλο το παιχνίδι κρατούσαμε την κατάσταση στα χέρια μας, αλλά στα τελευταία δέκα λεπτά τα κάναμε όλα λάθος. Έτσι, δίκαια πήρε τον τίτλο ο Ολυμπιακός».


Και φέτος ο Ολυμπιακό κατάφερε να ξεπεράσει και πάλι το «εμπόδιο» της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και να βρεθεί στον τελικό. Σε λίγη ώρα θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης. Ποια ομάδα πιστεύεις πως θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου;

«Και πριν το Final Four αν με ρωτούσες, αλλά και τώρα θα δώσω την ίδια ακριβώς απάντηση. Οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν εδώ στο Final Four είχαν τις ίδιες πιθανότητες να πάρουν τον τίτλο. Από 25% η κάθε μια καθώς πρόκειται για τέσσερις σπουδαίες ομάδες. Πλέον, Ολυμπιακός και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν από 50%. Αν αύριο γίνουν ξανά οι ημιτελικοί μπορεί τα αποτελέσματα να είναι διαφορετικά. Το ίδιο και εάν παίξουν μετά από τρεις μέρες. Όταν πρόκειται για ένα Final Four ποτέ δεν μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Πρόκειται για ένα ματς, οπότε σε ένα παιχνίδι μπορεί να συμβούν τα πάντα. Περιμένω πως θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι».

Μετά την περσινή σεζόν σου στην Ευρωλίγκα επέστρεψες στο ΝΒΑ. Εκεί, όμως, η χρονιά δεν πήγε όπως θα ήθελες, έτσι δεν είναι;

«Η αλήθεια είναι πως η σεζόν δεν πήγε όπως είχαμε σχεδιάσει και θέλαμε. Υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί και έτσι δεν κάναμε την πορεία που θέλαμε. Ελπίζω του χρόνου η κατάσταση να είναι διαφορετική».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ