2013-05-12 15:45:19
Φωτογραφία για ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ : ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ!
Η πίστη των παικτών του Ολυμπιακού στις δυνατότητές τους ήταν αυτό που τους οδήγησε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας, σύμφωνα με το Στράτο Περπέρογλου.

Ο 28άχρονος φόργουορντ των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης παραδέχθηκε πως εξ αρχής πίστευαν πως μπορούν να τα καταφέρουν, για αυτό και τελικά προκρίθηκαν στον τελικό του Final Four του Λονδίνου. Πλέον, κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι ερυθρόλευκοι θα επιχειρήσουν να διατηρήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης.

Αναλυτικά τα όσα είπε Για την πρόκριση στον τελικό: «Μπορεί κάποιοι να μην το πίστευαν, αλλά εμείς το πιστεύαμε και για αυτό είμαστε εδώ. Μπορεί και στον ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να μην πίστευαν ότι μπορεί να κερδίσουμε τόσο εύκολα, όμως εμείς το πιστεύαμε και για αυτό πήραμε την πρόκριση. Σίγουρα ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά και με την αλλαγή του συστήματος. Επίσης, ύστερα από κατάκτηση τροπαίου πάντα είναι δύσκολο μια ομάδα να πάει πάλι στον τελικό. Το έχουν πετύχει πολύ λίγες ομάδες και για αυτό είναι πολύ μεγάλη επιτυχία για εμάς. Φτάσαμε λοιπόν στον τελικό και θέλουμε να ολοκληρώσουμε αυτή την επιτυχημένη προσπάθεια που καταφέραμε όλη τη χρονιά».


Για το γεγονός πως θα τεθούν αντιμέτωποι με τη Ρεάλ Μαδρίτης για πρώτη φορά φέτος: «Για εμένα δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο ότι δεν έχουμε παίξει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν είχαμε παίξει φέτος, αλλά όλα πήγαν καλά. Τους έχουμε μελετήσει καλά, όπως σίγουρα το ίδιο έχουν κάνει κι εκείνοι. Σημασία έχει να είμαστε εμείς επικεντρωμένοι στο πλάνο μας, όπως κάναμε και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ώστε να είμαστε εμείς οι νικητές στο τέλος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ