2013-05-12 14:40:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Eντάλματα σύλληψης για το μακελειό στη Σαχτούρη μόνο όταν δεθεί πλήρως η υπόθεση
Μόνο όταν θα έχει αδιάσειστα στοιχεία στη διάθεση της για την ταυτότητα των δυο δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους Κωνσταντίνο Φράγκο και Βασίλη Σινούρη η τοπική Αστυνομία θα προχωρήσει στη διαδικασία για την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr, οι έρευνες των αρχών έχουν πάρει συγκεκριμένη κατεύθυνση και εκτείνονται τόσο στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας ενώ ταυτόχρονα έρευνες γίνονται για τον εντοπισμό της μοτοσικλέτας στην οποία επέβαιναν οι δυο δράστες. Μάλιστα, ο εντοπισμός της μοτοσικλέτας θεωρείται κομβικής σημασίας στοιχείο για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Για την Αστυνομία της Πάτρας η εξιχνίαση και αυτής της διπλής δολοφονίας είναι αυτή την ώρα κορυφαία προτεραιότητα και αξιολογούνται με μεγάλη προσοχή όλα τα διαθέσιμα στοιχεία, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται και το τρίλεπτης διάρκειας βίντεο που απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο κινήθηκε το δίδυμο των εκτελεστών.

Από την άλλη, η λογική πίεση που υπάρχει για συλλήψεις συγκεκριμένων προσώπων λαμβάνεται υπόψη από τις αρχές, ωστόσο εκείνο που προέχει είναι να «δεθούν» όλα τα κομμάτια του παζλ και η δικογραφία να πάει στη Δικαιοσύνη χωρίς κανένα κενό. Παράλληλα, όπως έχει αναφερθεί, συνεχίζονται οι έρευνες στις τάξεις οπαδών συγκεκριμένης ποδοσφαιρικής ομάδας με τους οποίους, όπως λέγεται, έχει στενή επαφή ο ένας εκ των δυο ύποπτων για την δολοφονία Φράγκου – Σινούρη.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ