2013-05-12 11:40:08
Φωτογραφία για ΣΑΡΡΗΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΔΙΚΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ...
Απέφυγε να πάρει θέση για την διαιτησία του Γιάχου μετά τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Αστέρα Τρίπολης, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, καθώς η επίμαχη φάση δεν υπέπεσε στην αντίληψη του, όπως δήλωσε ο ίδιος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, συμπλήρωσε: «Λάθη γίνονται και υπάρχουν οι αρμόδιες επιτροπές για να κρίνουν. Στο οργανωτικό κομμάτι όμως πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά».

Αναφορικά με τη φάση που ο Γιάχος δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Αστέρα, όπως ζητούν οι Αρκάδες, έγινε γνωστό από δημοσιεύματα πως ο διαιτητής δεν είχε ξεκάθαρη άποψη και ρώτησε τον βοηθό του, τον Τριτσώνη που του είπε ότι δεν υπάρχει περίπτωση πέναλτι στην φάση.

Ερωτηθείς για το αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός κατέκτησε δίκαια τον τίτλο, απάντησε: «Όποιος και να το έπαιρνε, δίκαια θα το έπαιρνε…»

Στην συνέχεια, ο Γιώργος Σαρρής ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν στο τέλος με τις συμπλοκές των παικτών και είπε: «Όπως περνάει κρίση η Ελλάδα, περνάει και το ποδόσφαιρο. Τα προβλήματα του χώρου δεν λύνονται μονομερώς. Πρέπει να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για να εξαλείψουμε το φαινόμενο αυτό».

Τέλος, αναφορικά με τον Φερνάντο Σάντος και την Εθνική, είπε: «Είμαστε σε συζήτηση με τον κ. Σάντος για ανανέωση της συνεργασίας μας για άλλα δύο χρόνια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ