2013-05-12 10:27:35
Φωτογραφία για Πάτρα: «Συνέλαβαν» και ξυλοκόπησαν μετανάστη γιατί είχε κλέψει ένα κοτόπουλο!
«Δεν πίστευα στα μάτια μου αντικρίζοντας την αγριότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον ταλαίπωρο μετανάστη τον οποίο έκλεισαν σε ένα γραφείο και χτυπούσαν με κλωτσιές»!

Αυτά κατήγγειλε, μεταξύ άλλων, στον «Κόσμο» η Μ.Ο., πελάτης στο σούπερ μάρκετ όπου, σύμφωνα πάντα με καταγγελίες πελατών, το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής σημειώθηκε περιστατικό ξυλοδαρμού ενός μετανάστη από τους υπευθύνους σούπερ μάρκετ (όχι τοπικών συμφερόντων).

Όλα φαίνεται πως άρχισαν από την ενέργεια του αλλοδαπού, να κλέψει ένα ψητό κοτόπουλο! Είχε εκμεταλλευτεί τον συνωστισμό εκείνη τη μέρα και εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ χωρίς να γίνει αρχικά αντιληπτός. Κατευθύνθηκε πολύ γρήγορα προς το σημείο όπου βρίσκονται τα έτοιμα ψημένα κοτόπουλα και προσπαθώντας να μην κινήσει υποψίες επεδίωξε να βγει πολύ γρήγορα έξω. Όμως έγινε αντιληπτός και πολύ περισσότερο το… ψημένο κοτόπουλο που είχε κρύψει κάτω από το πουκάμισό του.


Όπως δήλωσε στον «Κόσμο» μία από τους αυτόπτες μάρτυρες, οι υπεύθυνοι του καταστήματος έπεσαν σαν μαινόμενοι ταύροι πάνω στον μετανάστη. Κι αυτό παρά τις εκκλήσεις αρκετών πελατών, (που παρακολουθούσαν διαμαρτυρόμενοι για την επίδειξη αγριότητας εναντίον του αλλοδαπού), να τον λυπηθούν και να τον αφήσουν να φύγει. Όπως κατήγγειλε Μ.Ο., αντί να του πάρουν το κοτόπουλο και να τον αφήσουν ή έστω να καλέσουν την αστυνομία, αποφάσισαν να τον βάλουν σε ένα γραφείο, αφήνοντας κατά λάθος λίγο ανοικτή την πόρτα, και εκεί άρχισαν να τον χτυπούν ακόμα και με κλωτσιές!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ