2013-05-12 00:30:16
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΩ ΚΙΧ...
Κανένα παράπονο από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν πρέπει να έχουν οι οπαδοί της ομάδας, όπως τόνισε σε δηλώσεις του μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μόνο ανικανοποίητος δεν πρέπει να είναι ο ερυθρόλευκος κόσμος σχετικά με τα όσα έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την ομάδα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων δεν παρέλειψε να μοιράσει συγχαρητήρια και στο επιτελείο της ομάδας και να υπογραμμίσει πως ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα που υπάρχει στην Ελλάδα.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του OTE TV o Σάββας Θεοδωρίδης:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, και να του αφιερώσω αυτό τον τίτλο και δεν θέλω να ξανακούσω κιχ από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Επίσης, αφιερώνω αυτό το Κύπελλο σε όλο το επιτελείο της ομάδας. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο. Είμαστε η πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα, καθώς πήραμε από τον Ιανουάριο το πρωτάθλημα και τώρα πήραμε και το Κύπελλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ