2013-05-11 23:44:07
Φωτογραφία για ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ FINAL4
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε μία προσπάθεια να εξυπηρετηθούν οι οπαδοί του που θέλουν να πάνε στο Λονδίνο για τον τελικό, ενημέρωσε για τον τρόπο που μπορούν να τα προμηθευτούν.

Η ζήτηση είναι τεράστια και η ΚΑΕ Ολυμπιακός έκανε ό,τι μπορούσε για να εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια (παραπάνω από 400) για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Λονδίνο.

Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν επίσημα για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων αυτών, ενώ πρόβλημα για αρκετούς οπαδούς του Θρύλου από την Ελλάδα δεν είναι να βρουν εισιτήριο, αλλά πώς θα μεταβούν στο Λονδίνο «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει πως έχει εξασφαλίσει επιπλέον εισιτήρια για τον αυριανό τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν για λεπτομέρειες στέλνοντας mail στο [email protected] ή στο inbox της επίσημης σελίδας της ομάδας στο Facebook (www.facebook.com/olympiacosbc)», αναφέρει η πρώτη ανακοίνωση της ΚΑΕ.

Όσο για εκείνους που έχουν ήδη εισιτήριο «… η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί τους φιλάθλους που θα βρεθούν την Κυριακή στην Ο2 Arena για τον τελικό της Ευρωλίγκας όπως προσέλθουν αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ στο γήπεδο, αφού υπάρχουν αυξημένα μέτρα ασφαλείας και η διαδικασία ελέγχου στις θύρες είναι πολύ χρονοβόρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ωραίος τελικός…
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ωραίος τελικός…
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ