2013-05-11 19:32:12
Φωτογραφία για Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός (ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ) 20:30 ANT1 & OTE TV
Με πίστη και πάθος για την κατάκτηση του 16ου νταμπλ της ιστορίας του, ο πρωταθλητής Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στον αποψινό τελικό Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (20.30 ΑΝΤ-1, ΟΤΕ Sports1).

Το μήνυμα του πρόεδρου του Ολυμπιακού, Ευάγγελου Μαρινάκη για τον τελικό:

  

"Ο τελικός του Κυπέλλου είναι για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους μια σπουδαία γιορτή. Μια γιορτή στην οποία γιορτάζουμε, όλοι μαζί, για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που έχει ανάγκη από στήριξη και προβολή.

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που αξίζει να σταθούμε δίπλα του, με έργα και πράξεις ειδικά τώρα, σεμια εποχή που δέχεται συντονισμένο πόλεμο λάσπης.

Για τον Ολυμπιακό η συμμετοχή στον τελικό κλείνει μια χρονιά στην οποία η ομάδα έφτασε σε ένα ιστορικό Πρωτάθλημα, το 49ό του συλλόγου και θέλουμε αυτή η χρονιά να κλείσει πανηγυρικά με την κατάκτηση του νταμπλ, ώστε να δώσουμε τη μέγιστη δυνατή χαρά στους φιλάθλους μας, που όπως όλοι οι Έλληνες δοκιμάζονται αυτή την περίοδο.

Ελπίζω, ότι οι τυχεροί που θα βρεθούμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, θα ζήσουμε ένα ποδοσφαιρικό βράδυ αντάξιο των προσδοκιών μας. Με ποιοτικό ποδόσφαιρο και θέαμα.

Με αφορμή τον τελικό, επαναλαμβάνω ότι το ποδόσφαιρο μας έχε χορτάσει από εχθρούς και Εφιάλτες. Αυτό που του λείπε είναι άνθρωποι που θα το αγαπήσουν, θα επενδύσουν σε αυτό με πράξεις και θα το πάνε ψηλότερα".
redwhitenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ