2013-05-11 19:19:47
Φωτογραφία για Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Πάνε για την... κούπα
Ο 71ος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγεται απόψε στο ΟΑΚΑ, όπου ο πρωταθλητής Ολυμπιακός θα διεκδικήσει το 15ο νταμπλ και το 26ο τρόπαιο της ιστορίας του, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης τον παρθενικό του τίτλο στην πρώτη του συμμετοχή. Το μεγάλο παιχνίδι θα αρχίσει στις 20:30 και θα μεταδοθεί από τον ΑΝΤ1 και το OTEsport1 HD.

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός κατεβαίνει στο ΟΑΚΑ με το ρόλο του φαβορί με στόχο να επαναλάβει ότι και την περσινή σεζόν. Να κερδίσει τον Αστέρα Τρίπολης και να φτάσει στην κατάκτηση του νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο Μίτσελ ενόψει του τελικού προέβη σε αρκετές εκπλήξεις όσον αφορά την αποστολή. Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός τον Γκρέκο παρότι ο ίδιος στις τελευταίες προπονήσεις προοριζόταν για βασικός.

Οι εκπλήξεις του Μίτσελ δε σταμάτησαν εδώ, αφού έμειναν εκτός οι Βλαχοδήμος και Παπάζογλου δύο παίκτες που ήταν βασικοί από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Αντίθετα, στην 18αδα είναι ο Πίνο.


Ο Αστέρας Τρίπολης συνεχίζει να γράφει ιστορία. Οι Αρκάδες πήραν για πρώτη φορά στην ιστορία τους την πρόκριση στο τελικό και τώρα θέλουν να το κατακτήσουν. Ο Σάκης Τσιώλης δεν πρόκειται να αλλάξει τα πλάνα του και η πετυχημένη συνταγή με τον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αλλάξει.Έτσι, όπως όλα δείχνουν η ενδεκάδα θα έχει μόλις αλλαγή με τους δέκα που ξεκίνησαν με τον Δικέφαλο του Βορρά μαζί με τον Φούλοπ να αποτελούν την ενδεκάδα.

Κάτω από τα γκολπόστ θα βρίσκεται ο Φούλοπ ο οποίος είναι απόλυτα έτοιμος. Δεξιά θα είναι ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Πιπίνης. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα αποτελούν οι Σανκαρέ και Κουρμπέλης. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Ουσέρο και Κοντοές με τριάδα μπροστά τους Ντε Μπλάσις, Ράγιος και Ναβάρο. Τέλος, ο Περόνε θα είναι ο μοναδικός επιθετικός.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ