2013-05-11 13:51:39
Φωτογραφία για ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ ΚΑΙ... ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!
Στο γήπεδο καλείται ο Ολυμπιακός να αποδείξει πόσο πολύ θέλει το νταμπλ και να κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (20:30, OTE Sport, ANΤ-1) για 26η φορά στην ιστορία του, φτάνοντας παράλληλα τα 15 νταμπλ.

Ήρθε η ώρα για ...πράξεις και αποδείξεις! Ο Ολυμπιακός θέλει να «κλείσει» την χρονιά με τον καλύτερο τρόπο πανηγυρίζοντας το νταμπλ. Οι ερυθρόλευκοι μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος επιθυμούν να πάρουν και το Κύπελλο νικώντας τον Αστέρα Τρίπολης και να δώσουν χαρά στους οπαδούς τους.

Ο Μίτσελ αν και κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και δεν έδειξε τίποτα από τα πλάνα που σχεδιάζει για τον αποψινό τελικό φαίνεται να έχει καταλήξει στο βασικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρόι Κάρολ. Στην άμυνα θα τον πλαισιώσουν οι Μοντέστο δεξιά, Χολέμπας αριστερά και στο κέντρο της άμυνας ελλείψει Αβραάμ Παπαδόπουλου θα βρίσκονται οι Μανωλάς και Κοντρέρας.


Εκεί που ο Ισπανός τεχνικός δυσκολεύτηκε και ίσως να αποφασίσει τελευταία στιγμή είναι η τριάδα στο κέντρο. Φέισα, Μανιάτης φαίνονται να είναι σίγουροι και για την τρίτη θέση θα μονομαχήσουν ο Ιμπαγάσα με τον Μασάντο με τον πρώτο να έχει περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει. Μπροστά τα πράγματα είναι πιο εύκολα με τους Φουστέρ, Αμπντούν και Μήτρογλου να είναι οι «εκλεκτοί» του Μίτσελ.

Αναλυτικά οι παίκτες που πήρε στην αποστολή ο Μίτσελ είναι οι εξής: Κάρολ, Μέγιερι, Αμπντούν, Κοντρέρας, Τζεμπούρ, Φέισα, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Λυκογιάννης, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μήτρογλου, Μοδέστο, Παπαδόπουλος, Πίνο, Ρουγκάλας, Σιόβας.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κερδίσει το πρώτο του Κύπελλο Ελλάδας και να προσθέσει το όνομά του στη λίστα των τροπαιούχων. Οι Αρκάδες, εφόσον νικήσουν, θα γίνουν η 12η ομάδα Κυπελλούχος στην ιστορία του θεσμού και η 4η επαρχιακή, μετά την Καστοριά, τη Λάρισα και τον ΟΦΗ, οι οποίες είχαν κάνει τη δική τους επανάσταση τη δεκαετία του '80 (η Λάρισα την επανέλαβε και το 2007).

Ο Σάκης Τσιώλης θέλει να κατακτήσει το Κύπελλο και ως προπονητής, αφού το 1985 είχε πανηγυρίσει την κατάκτησή του με τη φανέλα της Λάρισας. Την τελευταία επίδοση έχουν σημειώσει μόλις 16 τεχνικοί, με τελευταίο τον Νίκο Νιόπλια.

Ο Ολυμπιακός κατακτώντας και αυτό το τρόπαιο θα συμπληρώσει τον εξωπραγματικό αριθμό των 15 νταμπλ στην ιστορία του. Μάλιστα, ο Παναθηναϊκός – που είναι δεύτερος στη σχετική λίστα – έχει κάνει μόλις 8.

Επίσης, αυτή θα είναι μόλις η τρίτη φορά που οι ερυθρόλευκοι καταφέρνουν να κάνουν δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το νταμπλ, όπως είχε γίνει τις σεζόν 2005/2006 και 2008/2009.

Όσον αφορά τον Μίτσελ, έχει μόνο ένα νταμπλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να το επαναλάβει ως προπονητής του Ολυμπιακού, στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα.

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ! ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΜΠΛ!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ